07-09-2014، 18:38
زرده را شکر و پوست پرتقال مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود آب پرتغال را کمی گرم کرده و روی زرده می ریزیم ...
آب پرتقال: 2 پیمانه( نیم لیتر)
زرده
تخم مرغ
: 6 عدد
ورق ژلاتین: 6 عدد
شکر: 1 پیمانه
خامه: 250 گرم
پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم
مغز پرتقال: 2 پیمانه یا دو پیمانه از میوه خرد شده از قبیل آناناس، موز، سیب و ...
طرز تهیه:
زرده را شکر و پوست پرتقال مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود آب پرتغال را کمی گرم کرده و روی زرده می ریزیم و ژلاتین را خرد کرده و با دو تا سه تا قاشق آب جوش مخلوط کرده وه می زنیم تا حل شود برای این که ژلاتین به آسانی حل شود ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار می دهیم و بعذ ژلاتین را با زرده و آب پرتقال مخلوط می کنیم و می گذاریم مایه سرد شود. مایه را با دو تا سه قاشق سوپ خوری خاک قند مخلوط کرده و می زنیم تا کمی سفت شود. بعد خامه را با
تخم مرغ
مخلوط کرده و مغز پرتقال را اضافه کرده و در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.
آب پرتقال: 2 پیمانه( نیم لیتر)
زرده
تخم مرغ
: 6 عدد
ورق ژلاتین: 6 عدد
شکر: 1 پیمانه
خامه: 250 گرم
پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم
مغز پرتقال: 2 پیمانه یا دو پیمانه از میوه خرد شده از قبیل آناناس، موز، سیب و ...
طرز تهیه:
زرده را شکر و پوست پرتقال مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود آب پرتغال را کمی گرم کرده و روی زرده می ریزیم و ژلاتین را خرد کرده و با دو تا سه تا قاشق آب جوش مخلوط کرده وه می زنیم تا حل شود برای این که ژلاتین به آسانی حل شود ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار می دهیم و بعذ ژلاتین را با زرده و آب پرتقال مخلوط می کنیم و می گذاریم مایه سرد شود. مایه را با دو تا سه قاشق سوپ خوری خاک قند مخلوط کرده و می زنیم تا کمی سفت شود. بعد خامه را با
تخم مرغ
مخلوط کرده و مغز پرتقال را اضافه کرده و در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.