07-09-2014، 12:36
مواد لازم کیک :
شیر نصف پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم خرفه 2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
نمک و وانیل 8/1 قاشق چایخوری
کره 250 گرم
آرد 450 گرم
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
خامه 100 گرم
مواد لازم شهد کیک :
آب نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
عسل 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک :
شير و تخمخرفه را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخممرغها را دانهدانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه ميكنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتيمتري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقيقه قرار ميدهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش ميزنيم.
طرز تهیه شهد کیک :
همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه ميدهيم تا كاملا سرد شود.