(15-08-2014، 19:20)▂▃▄▅▆▇█▓▒░ممل کرمانی░▒▓█▇▆▅▄▃▂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لطفا تا بارگذازی کامل صفحه صبر کنید
وقتی با فک و فامیلا اسم فامیل بازی میکنم :اسم : غلامفامیل : غلامیغذا : غلام پلومیوه : غلام سبزشغل : غلام فروشیشهر : غلام رودکشور : غلامستانگل : غلام بواشیا : غلام پلاستیکی
گوگل: من صاحب همه چیمویکی پدیا: من همه چیو میدونمفیسبوک: من همرو میشناسماینترنت: من نباشم شما ها هیچینبرق: زر اضافی نزنید ! not worthy
مملکت ما مخترع هستن دیگه:
میگن چینیه اومده بوده ایران لاف میومده که:“آره ما انقد تو چین غذاهای سمی خوردیم که بدنمون مقاوم شده”بردنش یه پرس غذای دانشگاه بهش دادن بنده خدا الان توکماستحالا قراره خونوادش سند بیارن درش بیارن
به مامانم میگم گشنمهمیگه : عزیزم نون هس ، تخم مرغ هس ، روغنم هسبرو هر چى دوس دارى و دلت میخواد درست کن بخور !هنوز که هنوزه نتونستم اون قسمت هرچی دوس داری درست کن رو هضم کنم …
یه خسیس میمیره؛ قبلش سفارش میکنه رو قبرش بنویسن:«من مُردم ولی مغازه باز است»!
یه روز غضنفر داشته پشت بام خونش آسفالت می کرده ، آسفالت زیاد می یارهسرعتگیر می ذاره
عاقا !! تو فیلما نشون میده بچه هه گم میشه
مامانش ۲۰ سال اتاقشو دست نخورده نگه داشته
من یه بار ۳ روز رفتم اردو
برگشتم دیدم اتاقم شده انباری!
موش دهه نود
لحظه هایه عاشقانه یک بنا:
شرمنده دوستان بعضی عکس ها خراب شدن به مرور شما پیداشون نمیکنم درستشون کنم بازم میگم شرمنده.
دوستان عزیز سپاس مهم نیست برایه من نظر مهمه که باعث دل گرمیه من میشه که این سریع رو ادامه بدم.
سری اول:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس نوشته هایه خنده دار که تو عمرت هنوز ندیدی جدید جدید(1)
سری سوم:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس نوشته هایه خنده دار که تو عمرت هنوز ندیدی جدید جدید(3)
بیست بیست