23-08-2014، 16:07
ماءالشعير به دليل داشتن ويتامينهاي گروه B و اسيد آمينه براي و مو بسيار مفيد است و خواص درماني بسياري براي خانمهاي باردار، شيرده دارد و تا حدودي در افزايش ضريب هوشي مؤثر است. ماءالشعير يكي از نوشيدنيهاي معمول است كه از جوانه «جو» حاصل ميشود و در رفع تشنگي مؤثر است.
فارس: وي گفت: ماءالشعير به دليل داشتن ويتامينهاي گروه B و اسيد آمينه براي و مو بسيار مفيد است و خواص درماني بسياري براي خانمهاي باردار، شيرده دارد و تا حدودي در افزايش ضريب هوشي مؤثر است.
اين متخصص تغذيه افزود: ماءالشعير در رفع خستگي اعصاب، مؤثر است و به دفع سنگهاي كليوي كمك ميكند، ماءالشعير در تأمين آب و الكتروليتهاي بدن مؤثر است همچنين ماءالشعير از استحصال دانههاي جو به دست ميآيد و علاوه بر جو از آب رازك و ساير افزودنيهاي مجاز خوراكي در آن به كار ميرود.
صفوي گفت: ماءالشعير داراي چند نوع تركيب مختلف از جمله ساكارز، گلوكز، مالتوز و ويتامين C، ويتامينهاي گروه B، اسيدهاي آلي، انواع آمينواسيدها، املاح، اسيد نوكلئيك و آب گازدار است كه در مراحل ساخت آن بعضي از اين اجزا از مواد خاصي حاصل ميشوند و در طول انجام پروسه بدون تغيير ميمانند.