23-08-2014، 9:55

تصور کنید روی میز غذاخوری جلوی هر بشقاب یه دونه از اینا قرار دادین . بنده خدا مهمون تا آخرش فکر می کنه این گلدونه ، بعد در انتهای غذا با کمال تعجب می بینه که شما گلدونو برداشتید و دارید از یه گوشه گلدون نوش جان می فرمایید . برای اینکه کم نیاره اون هم کار شما رو تکرار می کنه و سعی می کنه به روش نیاره که تا چند لحظه پیش چقدر متعجب شده بود .
مواد لازم :
- شکلات تخته ای
- پنیر خامه ای
- خامه
- کمپوت هلو
- نی
- گل
- کیک شکلاتی
- ظرف کترینگ
طرز تهیه :
* شکلات رو به روش بن ماری آب کنید .

* داخل ظرف مورد نظر بریزید .

* ظرف رو بچرخونید تا داخلش به شکلات آغشته بشه .

* برای این منظور می تونید از قاشق هم کمک بگیرید .
* سپس ظرف رو برگردونید تا اضافی شکلات بریزه و بعد اجازه بدین شکلات کمی سفت بشه .
* نکته : اگه شکلات گرم باشه بهتره ، چون ضخامت شکلات کمتر خواهد شد .

* یه دونه نی برداشته و به اندازه نیم سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش می دیم .

* پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم می زنیم .

* کمپوت هلو رو به صورت زیر برش می دیم .

* بعد داخل پنیر خامه ای و خامه ریخته و مخلوط می کنیم .

* نکته : مقدار پنیر خامه ای و خامه و کمپوت به یک اندازه هست مثلا اگه مقدار خامه 100 گرم هست پنیر خامه ای و کمپوت هم هر کدام 100 گرم هستند .

* سپس کیک شکلاتی رو به کمک دست پودر می کنیم ( می تونید از کیکهای آماده استفاده کنید ) .

* یه مقدار از اونو داخل ظرف می ریزیم .

* بعد نی رو داخل ظرف قرار داده و به کمک قاشق از مخلوط پنیر خامه ای و خامه و کمپوت داخل ظرف می ریزیم .

* مجددا پودر کیک می ریزیم .


* و آخر سر گل رو داخل نی قرار می دیم .
* برای زیباتر شدن و طبیعی شدن دسر می تونید داخل گلدان از سنگهای شکلاتی استفاده کنید .
* خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره .

* به همین سادگی ، به همین زیبایی .
