20-08-2014، 20:55
(20-08-2014، 13:45)چه گوارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دوست عزیز!!!!!!!!!
در تاریخ کره اشاره مستقیمی به بد یا خوب بودن این سه همسر امپراطور نشده است چون امپراطور این سه همسر را تنها نداشته است
امپراطوری که در سریال دونگی دیده شد در سن 13 به امپراطوری رسیده و 9 همسر داشته ! که سه تای انان همین کسانی بودن که در سریال به انان اشاره شد
در این بین امپراطور 7 فرزند پسر و 2 دختر داشتند که از این بین پسر بانو جانگ بعد از مرگ پدرش در 59 سالگی به قدرت رسید و 4 سال حکومت کرد ولی به خاطر بیماری که در تاریخ هم ذکر نشده می میرد و بعد از او فرزند دوم چان دونگی به نام گئوم به تخت سلطنت می رسد .
دلیل افسانه بودن این سریال اینکه بعضی مطالب رو خود اضافه کردند و همسران امپراطور را به 3 همسر مهم او یعنی ملکه اینهیون - بانو جانگ و چان دونگی محدود کرده اند .
مثلا در تاریخ کره بیان نشده است که پدر چان دونگی رئیس شمشیر زنان مبارز است
یا بیان نشده است که پسر بانو جانگ صاحب فرزند نمی شده است .
و به 6 همسر و فرزندان دیگر امپراطور اشاره نشده است .
به همین دلیل اسم این سریال شده افسانه دونگی
به بقیه زنان اشاره شده.من خودم دیدم.زمانی که ملکه کیم به قدرت رسید بقیه ی زنهای امپراطور کنار دونگی بودن و به ملکه کیم تبریک گفتن.
عزیزم من گفتم که.اینو از یه فردی پرسیدم که اهل خوده کره می باشد.حالا تو بیشتر میدونی یا اون؟