20-08-2014، 10:51
(20-08-2014، 10:49)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 10:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برام انجمن تخصصی مدهبی رو تعریف کن داداش؟؟؟؟
(20-08-2014، 10:27)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه ربطی داره بآهم دوستید ! ؟
(20-08-2014، 10:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 10:17)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزیز هر کس عقیده ی خودشُ دآره به عقآید هم بی احترآمی کنید !
اشکالی نداره
تقصیر تو نیست
تا زمانی که اونی که نمیفهمه بالاعه ما همین داستانو داریم
ما حاضریم برا دینمون جونمون رو هم بدیم
اخطار و محرومیت که چیزی نیست
لطفا دیگه ادامه هم نده مرسی !
حالا توهینمون کجا بود؟
اصن مهم نیست جواب ندادی
ما میفهمیم دین یعنی چی
من سعید محمد میفهمیم
اشکال از اونیه که نمیفهمه و همه کارس
تقصیر شمام نیست ها
فقط یه بار با دلت اینا رو بخون
تا بفهمی عقیده داریم تا عقیده
تا قیامت هست از دینم دفاع میکنم
با سعید و محمد هم رفیقم
ما سه تا محروم هم بشیم
بازم اینجاییم
نمیدونم اطلاعات مذهبیت چقده
ولی من حقوق تهران میخونم
از دانشگاه الازهر مصر میان با من مباحثه دینی میکنن
نمیدونم چه حکمتیه
سنیا تو مصر میفهمن و چیزی نمیگن
این جا شما نفهمیدی و اخطار دادی
باشه من دیگه پست نمیدم
شمآ دارید تو این پست بآ هم کل میکنید بعضی وقتآ به عقآید هم توهین میکنید !
لطفا تمومش کنید من خودم نمیدونستم بچه هآ تو پ خ بهم گفتند !
انجمنی که توش بحث نباشه که بدرد لای جرز دیوارم نمیخوره بخدا...
ما سه چهار نفریم با طرز فکر مختلف که تو بعضی از تاپیکا که حس کنیم لازمه مطلبی جدید ارائه کنیم
بحث میکنیم هیچوقتم توهین نکردیم آخرشم با هیچ دلخوری بینمون پیش نمیاد و پاش بیوفته از هم دفاع میکنیم
شما تو کدوم پست محمد یا رضا توهین دیدی که بهشون اخطار دادی؟؟؟؟(لطفا این سوالمو بی جواب نزار)
به ما چه که بعضیا قدرت درک و فهمشون انقدر پایینه که حتی یه دقیقه هم فکر نمیکنن ببینن ما داریم چی میگیمو فرتی میان گزارش میدن
اصلا مگه هرکی گزارش میده شما باید بیای اخطار بدی؟؟؟ اول ببین بخون کی چی گفته! اصلا توهینی درکار بوده یا سوء تفاهم شده
بعد حکم صادر کن داداش...
جامعه نخبه کشی.....
هر کی درست تا حالا حرف زده یا کشتنش
یا یه بلایی سرش اوردن
شانس اوردی زنده ای.....