20-08-2014، 1:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-08-2014، 2:15، توسط saeedrajabzade.)
(19-08-2014، 23:13)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشکل تو هم اینه که فکر میکنی خیلی مبفهمی و زود رگ غیرتت میزنه بیرون...
(19-08-2014، 15:32)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2014، 15:10)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینا رو واسه کسایی بگو که گولشو بخورن نه من
(19-08-2014، 14:53)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که احساس شرمندگی نمی کنم
نبایدم بکنی
شهدا باید شرمنده باشن نه شما
والا .....
طرف رفت رو مین
که الان شما از تو خونه یه افسر عراقی اینا رو با ترس و لرز ننویسی
یا لااقل یه قادسیه دیگه اتفاق نیوفته
اون وخ فامیلی هممون نشه عرب زاده
بله نبایدم شرمنده باشی
که ختم الله علی قلوبهم
من برای شهدا احترام قائلم
ولی دلیلی نمی بینم که شرمندشون باشم
چرا باید باشم؟
من که رو امواج خونشون سوار نشدم تا به نوایی برسم
اونی باید شرمنده باشه که به اسمشون بنیاد زده و ازش میلیاردی می خوره و هزینه عمل جانبازارو میریزه تو حلق زن و بچه خودش و قس علی هذا
قادسیه هم اگه نبود شما مسلمون نبودی الان آقای ایرانی اصیل!
داداش مشکلت اینه که خودتو نابغه میدونی!!
یکم هم درست حرف بزن!
بابا من جانبازه !
دلیلی نمی بینم شما اینطوری حرف بزنی!
گزارش شد!
قبل پست دادن و اظهار فضل کردن دو دور پست طرفتو بخون که اینطوری جواب پرت ندی باعث خنده شی...
نا سلامتی قبلا نویسنده این بخشم بودی
محمد داداش مجبوری بالاتر از درک این بچه ها حرف میزنی؟؟؟
باید باهاشون در حد سوادو سنشون حرف زد... والاااا به خدا...
اون دومیم که اصلا ارزش نقل گرفتن نداره... کلا دایورته...
(20-08-2014، 0:03)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان شهدا نبـــودن یه سریتون بــآید به صدام میگفتید خــآن دآیــــی..!!!!!
گفتم احمـــد رضا ببنـــده.. کــه این افــرآد تو دیــوآر نیــآن به مقدّســآت تــوهیـن کــنن..!!!
میشه بگی کی اینجا به مقدسات شما توهین کرد اینطوری با فونت درشت شاخوشونه میکشی و کری میخونی؟؟؟
کسی تو این تاپیک از شهدا بد نگفت انتظار داشتم حداقل مدیرای محترم اینو درک کنن ولی متاسفانه اونا خودشون جوگیرتر از کاربران...
بهتره تاپیک بسته شه چون بحث مذهبی جنبه میخواد.