19-08-2014، 20:39
(19-08-2014، 20:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی تربیت بی نزاکت به تو ادب یاد ندادن ایششششششششششششش
(19-08-2014، 20:35)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2014، 20:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیادی خوردیا کی اسم تورو اورد حالا جو گیر شدی
(19-08-2014، 20:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببند دهنتو ی چی بت میگم دیع تا مدت ها اسم منو نتونی بیاریا
(19-08-2014، 20:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینکه پونزده سالشه
با این-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=59181
خدایا زمان به کجاها کشیده دیگه پونزده ساله رو نشنیده بودیم
خاله ای خودت چند سالته ؟
اب نبات می خوای
(19-08-2014، 20:31)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سوگند
حالا اسم این آبجیمون چیه؟
نه بابا یه چی تو بگی صد تا من میذارم نچ جرئت نداری
خودت ببند افرین
اهههههههههه نکنه اسم شما خاله ایه
واااااااا
چه اسم قشنگی
چیر بازی رو برو برا بابات در بیار
اون بازی رو هم برا شوهر عمت
برو حوصلتو ندارم-___-
کی حالا خوا س بازی کنه
نکنه حوص خاله بازی کردی
اوخخخخخ من نمیدونستم پسرا هم خاله بازی میس کنن