17-08-2014، 17:25
- 500 گرم گوشت راسته
- نصف گلابی
- دو ساقه پیازچه
- 6 حبه سیر
- سویا سس 4 قاشق سوپ خوری
- 2 قاشق سوپ خوری شکر
- یک قاشق سوپ خوری روغن کنجد
- یک قاشق چای خوری کنجد بو داده
- فلفل
طرز تهیه :
گوشتها را برشهای 4 سانتی بزنید و گلابی را رنده کنید . سیر و پیازچه را کاملا خرد کنید . تمام مواد را بجز گوشت با هم مخلوط کنید . گوشتها را به چاشنی آماده شده آغشته کنید و به مدت 2 ساعت بگذارید در آن باقی بمانند . سپس گوشتها را روی آتش کباب کنید .