12-08-2014، 13:40
نگ: خاکستری , , , , , , , , , , , , , , , , , , حیوان: ماهی
گُل: رُز , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , درخت: صنوبر
رایحه: شالیمار , , , , , , , , , , , , , , , , , گیاه: ترخون
طعم: تند , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ادویه: فلفل
جواهر تولد: یاقوت کبود , , , , , , , فلز: برنز
عدد شانس: 4 , , , , , , , , , , , , , , , , , , آلت موسیقی: پیانو
شعار خرگوش: , "من عقب نشینی می کنم"
برای زمانهای طولانی خرگوش برای چینی ها سمبل امید بوده است. خرگوش حیوانی ظریف و دوست داشتنی است. در چین به نوزادان تازه به دنیا آمده تصاویری از خرگوش هدیه می دهند تا او زندگی سراسر آرامش و خوشبختی داشته باشد.
افراد تحت این علامت، افرادی نجیب، ملایم، حساس، باحیا، و مهربان هستند. این افراد از حافظه ی خوبی هم برخوردارند. آنها عاشق گفتگو و ارتباط با دیگران با شوخ طبعی هستند. آنها می دانند که چطور باید زندگیشان را رمانتیک کنند. معمولاً پولشان را در جایی سرمایه گذاری می کنند که باعث شکست کارشان می شود.
بهترین جفت:سگ، بُز، خوک
بدترین جفت: موش، گاو، اژدها، خروس، اسب
خوب بیده ممنون
گُل: رُز , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , درخت: صنوبر
رایحه: شالیمار , , , , , , , , , , , , , , , , , گیاه: ترخون
طعم: تند , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ادویه: فلفل
جواهر تولد: یاقوت کبود , , , , , , , فلز: برنز
عدد شانس: 4 , , , , , , , , , , , , , , , , , , آلت موسیقی: پیانو
شعار خرگوش: , "من عقب نشینی می کنم"
برای زمانهای طولانی خرگوش برای چینی ها سمبل امید بوده است. خرگوش حیوانی ظریف و دوست داشتنی است. در چین به نوزادان تازه به دنیا آمده تصاویری از خرگوش هدیه می دهند تا او زندگی سراسر آرامش و خوشبختی داشته باشد.
افراد تحت این علامت، افرادی نجیب، ملایم، حساس، باحیا، و مهربان هستند. این افراد از حافظه ی خوبی هم برخوردارند. آنها عاشق گفتگو و ارتباط با دیگران با شوخ طبعی هستند. آنها می دانند که چطور باید زندگیشان را رمانتیک کنند. معمولاً پولشان را در جایی سرمایه گذاری می کنند که باعث شکست کارشان می شود.
بهترین جفت:سگ، بُز، خوک
بدترین جفت: موش، گاو، اژدها، خروس، اسب
خوب بیده ممنون