10-08-2014، 13:18
(10-08-2014، 13:14)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه باشه :|
(10-08-2014، 13:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رزي ديگه حداقل تو نامردي نكن..
(10-08-2014، 13:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی باحالن ..
(10-08-2014، 12:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سگ توروحت اینارو میشینی میخونی>؟
شیوا ..
قبل نویسندگیمون ..
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/bok2bf82dd07jdvqigwj.png
فریدو کچل کرده بودیما ! =)
(10-08-2014، 13:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به خاظر یه چیز الکی ..
(10-08-2014، 12:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
دقت کردین .. سحر تنها با وسیله ای که میتونه از خودش طرفداری کنه همین اخطارِ .. هر تقی ب توقی بخوره میگه نکنه دلت اخطار میخواد و
اخطار میده .. بعضی از مدیرا دیگه باید جنبه داشته باشن دیه .. اگه بخواد با همین وضعش مدیر ثابت بشه من میرم خودکشی میکنم ..
من تا به حال برخلاف حرفام به هيچ كسي اخطار ندادم
من حرفام به شوخيه نه واقعي
ولياگه واقعا دلت بخواد ميتونم بهت يه اخطار واقعي بدم:cool:
آآآآآه :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/zruozj8sayave6sjusc6.png
اولين اخطارم بود (..*)
هنوز روال كارتو دستم بنود
من بدجور کرمم گرفته =)
(10-08-2014، 13:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست حرف بزن ببینم چی میگی ؟ :|
(10-08-2014، 13:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخطار من س تاشو دارم
(10-08-2014، 13:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سام وان هیهیهیهیهیههیهی بات وام ارع
تو از منم بدتری
از چ لحاظ گوگولی ؟ :|