09-08-2014، 21:36
حکومت ساختموو الان وارد به کارم***برا همینه استادمو دورم کلی نابغه دارم
پس زر نزنین شما از ما عقب موندین***یهو دیدی عصبی شدیم از ننت خوندیم
ما کار میدیم بیرون بدون سوختای نفتی***مثه تانکیمو سفت تر از وقتی
که میریم بالا اونقدر که اِورستو فتح کردیم***از اون بالا بلندگو چون برا دنیا سردردیم
شبا میخوابی مارو میبینی کابوس***ما مثه باروت_تابوت_مرضای طاعون
داغونه -___-
پس زر نزنین شما از ما عقب موندین***یهو دیدی عصبی شدیم از ننت خوندیم
ما کار میدیم بیرون بدون سوختای نفتی***مثه تانکیمو سفت تر از وقتی
که میریم بالا اونقدر که اِورستو فتح کردیم***از اون بالا بلندگو چون برا دنیا سردردیم
شبا میخوابی مارو میبینی کابوس***ما مثه باروت_تابوت_مرضای طاعون
داغونه -___-
(09-08-2014، 21:29)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطلب زیاد دارم . فقط میگردم . تا تکراری نباشه و قدیمی نشده باشه . -_
(09-08-2014، 21:27)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 21:23)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 21:22)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 21:18)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مر300
ایمآن فکرت عآلیه !!آماده همکآری هستم دآداش (:
عجب فکر توپی !
امیر هم هس .
فعلا به کسی نگین .
تا درست شه کار .
بآشه حتما
نفر چهآرم کیه؟؟!
فقط خدا میدونه . هنوز انتخابش نکردیم .
من تو کامپیوترم خیلی تکس دارم . یه سری از خودم . یه سری از عرفان میانجی و توقی .
منم دآرم zed graphy
text graphy
نگرآن مطآلب نبآش وب رو رآه بندآزی همه چیشو جور میکنم !