(09-08-2014، 19:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 19:09)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 18:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 18:58)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 18:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پایم
اولین کسی هم که تو فکرم بود بگم تو بودی .
احمـد که مدیر شد رفت تو جمع دسمـال کشـ ـآ . -__- . چقدر ملتو مسخره میکردیم و تیکه و فوش . هر وقت باهم تو گفتگو بودیم باید یکی بن میشد .
حیف شد .
به درک
یادته چقد سر اینکه گفتم اخمد ادم نی با هم دعاو گرفتیم
نمیزاشتم کسی بهش تو بگـه . -_
(09-08-2014، 19:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اولین کسی هم که تو فکرم بود بگم تو بودی .
احمـد که مدیر شد رفت تو جمع دسمـال کشـ ـآ . -__- . چقدر ملتو مسخره میکردیم و تیکه و فوش . هر وقت باهم تو گفتگو بودیم باید یکی بن میشد .
حیف شد .
به درک
هیچوقت یادم نمیره اون روزی که با احمد داشتین با من بحث میکردین -_-
ب آواتارم گیر میدادید -_-
طریقه آشنایی من با ایمان اینگو نه بود
من ی چیزی گفتم نمیدونم چی گفتم :|
ولی ایمان گفت نرو آبجی._.
اینطوری شدم آبجیه ایمان :|
آبجیِ خودمی دیگـه -_-
مدیریت جو داذرع باس جنبشو داشته باشی نداشته باشی برکنار میی ازش
خیلی ها اینطوری شدن
ریدم تو مدیریت با این جوش .
از همه دوست و ... زده میشیو . . .
مث این شیوا . جواب سلامشو ملت به زور میدن . انقدر جو گیر میشه .