امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 10:45)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:41)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:35)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:32)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکال نداره آشنا میشیم
تو حالا ی bio  از خودت بده
نگين هستم
15 سالمه
رشته تجربي
دوم دبيرستان
تهران
رنگ مورده علاقه مشکي
ديگه چي بگم ؟؟؟؟

چن تا بچه دوس داری ؟؟ TongueBig Grin
چييييييييييييييييييييي ؟؟؟0.0

دآره مقـدمــات برنـامه های آیندشو با تو ردیفــ میکنه .

.تو یه کـلآم "" مخـزنی"" Angel

(09-08-2014، 10:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:39)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20 صفحـ, تو " عکس از خودتان و.." دنبـال پستم گشتم ولی پیدا نکردم . ! . عکسم نیست !!

ولی من صهحه هایی که عکس گذاشتم رو حفظم...
اولیش صفه ی 17 بید   -_-

منم حفظم یکیش 34 . هفته ی قبل یه عکسم تو کامپیوتر داییم بود پیداش کردم. از همونجا گذاشتم . الان یادم نیس . -_

امضای باحالی داری
 سپاس شده توسط NeginNg ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - girl of chaos - 09-08-2014، 10:47

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان