07-08-2014، 16:04
یکی از غذاهای خوشمزه هندی چیکن تیکا است که بصورت کبابی آماده میشود. معمولا غذاهای هندی طعمی تند دارند این غذا هم مستثنی نیست البته خود شما بسته به ذائقه تان می توانید تندی آنرا کنترل نمایید.
زمان آماده شدن: 30 دقیقه
مواد لازم:
5 عدد سینه مرغ بدون استخوان
100 گرم زنجبیل تازه
نصف قاشق چایخوری زیره
گشنیز تازه یک دسته
یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند
یک پیمانه ماست
نمک به مقدار دلخواه
یک عدد هویج
سیر به مقدار دلخواه
100 گرم دانه خردل
روش تهیه:
1- سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید.
2- تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب نمایید.
3- مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو نمایید.
4-دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رندخ شده را به آن اضافه نمایید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و نوش جان کنید.