اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ بریان با هویج

#1
مواد لازم:
هویج                                          به تعداد دلخواه 
مرغ کامل کوچک                         1 عدد
لیموترش                                     1 عدد
سیر                                            6 حبه
زیره                                            1 قاشق چای خوری
عسل                                         1 قاشق چای خوری
کره                                             85 گرم
جعفری                                       برای تزئین
روش تهیه:
1 - دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. در این خوراک بهتر است از هویج‌های باریک و هم اندازه استفاده کنید و بدون این که آن‌ها را نصف و یا خرد نمایید، کف ظرف بچینید. برای پخت این غذا می‌بایست از ظرفی استفاده کنید که ظرفیت کافی برای چیدن هویج‌ها در کف و قرار دادن مرغ روی آن‌ها را داشته باشد.
2 - لیمو را نصف کنید و دو حبه سیر را کاملاً خرد نمایید. مقداری از آب لیمو را روی هویج‌ها بریزید. سپس سیر خرد شده و زیره و عسل و نیمی از کره و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه نمایید.
3 – برگ‌های جعفری را جدا نمایید و کنار بگذارید. ساقه‌های جعفری را همراه با لیموهای نصف شده و باقی سیرها، داخل شکم مرغ، جای دهید و در صورت دلخواه با مقداری نمک و فلفل چاشنی دهید.
4 - مرغ را دقیقاً روی هویج‌ها بگذارید و سطح سینه مرغ را با باقیمانده کره، چرب نمایید.
5 - ظرف را 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ سرخ شود و رنگ آن طلایی گردد. سپس آن را از فر بیرون بیاورید. مرغ را به ظرف دیگری منتقل نمایید و هویج‌ها را به هم بزنید تا همه‌ی آن‌ها به مواد داخل ظرف آغشته شوند. مرغ را دوباره به ظرف حاوی هویج و سایر مواد بازگردانید. آن را به محتویات داخل ظرف آغشته نمایید و دوباره به مدت 40 الی 50 دقیقه داخل فر بازگردانید تا مرغ کاملاً پخته شود. 
6 - مرغ را حدود 10 دقیقه به ظرف دیگری منتقل نمایید و در این مدت برگ‌های جعفری را خرد کنید. چند دقیقه قبل از سرو، ظرف حاوی هویج را روی حرارت کم بگذارید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، برگ‌های جعفری را به آن بیفزایید و به هم بزنید. برای سرو می‌توانید مرغ را روی هویج‌ها بگذارید و یا آن‌ها را جداگانه سرو نمایید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
مرغ بریان با هویج - امیررضا* - 07-08-2014، 10:16

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
  طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه خوشمزه و آسان
  نحوه درست کردن کاپ کیک سیب و هویج
  آموزش پخت چلوگوشت گیاهی با هویج
  سوپ ذرت و هویج
  دلمه کدو و هویج
  آموزش تصویری کیک هویج تُرکیه .
  رویای هویج- دسرتابستانی
  ران مرغ بریان با برنج
  طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان