04-08-2014، 23:10
(04-08-2014، 23:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به خاطره اين كه همش اين شكلك رو ميذاري:| -_-
(04-08-2014، 22:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کجام بی حاله ؟ از پشت مانیتور اظهار نظر میکنی -_-
(04-08-2014، 22:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(04-08-2014، 22:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برگشتم .. نمیخوام ک برم :|
(04-08-2014، 22:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كجا به سلامتي (:
سفــر ! :|
اصفهون .. نصف جهون ._.
منم اصفان بودم.اون زمان كه زاينده رود پر اب بود ):
چرا انقدر بي حالي الان؟:|
(04-08-2014، 22:58)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو مايه ننگ بشريتي :|
(04-08-2014، 22:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 22:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| تو اصلا به جمله ي بالام دقت كردي؟:| ميگم وانتيه اهنگ شاهين رو پخشش كرد:|چه ربطي به سي دي داره؟:|
سی دی شاهین و:|
من فکر کردم میگی گذاشته بود بفروشه:||||||||||||||||||||||||||||||
من رفتم خاک رود زاینده رودُ لمس کردم و اومدم .. هعی .. فک کن چن سال پیش میگفتی این رود قراره خشک بشه کی باورش میشد ؟ هیشکی ._.
اونموقع كه مارفتيم خيلي پر اب بود.الان مردم از وسطش براي كوتاه كردن راه رد ميشن :|