امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 23:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفــر ! :|
كجا به سلامتي (:
برگشتم .. نمیخوام ک برم :|

اصفهون .. نصف جهون ._.
:|
منم اصفان بودم.اون زمان كه زاينده رود پر اب بود ):
چرا انقدر بي حالي الان؟:|

(04-08-2014، 22:58)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سی دی شاهین و:|
:| تو اصلا به جمله ي بالام دقت كردي؟:| ميگم وانتيه اهنگ شاهين رو پخشش كرد:|چه ربطي به سي دي داره؟:|

من فکر کردم میگی گذاشته بود بفروشه:||||||||||||||||||||||||||||||
تو مايه ننگ بشريتي :|
کجام بی حاله ؟ از پشت مانیتور اظهار نظر میکنی -_-

من رفتم خاک رود زاینده رودُ لمس کردم و اومدم .. هعی .. فک کن چن سال پیش میگفتی این رود قراره خشک بشه کی باورش میشد ؟ هیشکی ._.
به خاطره اين كه همش اين شكلك رو ميذاري:|      -_-
اونموقع كه مارفتيم خيلي پر اب بود.الان مردم از وسطش براي كوتاه كردن راه رد ميشن :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 - AyDiN.S - 04-08-2014، 23:10

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان