(12-04-2012، 16:27)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-04-2012، 16:21)m تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راس ميگه چرا تغيير دين دادين
اين همه دين خوب
مسیحیت بده؟؟؟؟؟
بله وقتی دین کاملی مثل اسلام هست چرا مسیحیت گناه کسانی که از اسلام به دین های دیگه روی می ارند خیلی بیشتره
(14-04-2012، 15:23)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا کاربرای جدید هم حرف بزنن
(14-04-2012، 15:22)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: من مسیحی بودم ولی الان برای اینکه گناهام بخشیده شهمگر اینکه مسیحی بودین گناهه؟؟؟
هرگز
بله خود مسیحی بودن گناه نیست ولی بعضی کارهایی که میکنن گناهه اونها اصلا به حجاب نماز و اینها اعتقاد ندارند و اگه موقیتی پیش بیاد تا به راه اسلام هدایت بشن اسلام رو نپذیرند خداوند در اخرت بد جور حالشون میگیره چه برسه به شما که اول مسلمون بودی بعد مسیحی شدی
(14-04-2012، 19:30)mohamad66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من مسلمان شیعه هستم اما دوست داشتم زرتشتی باشم
چرا چون اسلام برای خودتون بهتون ازادی نداده گفته کار هایی نکنین که برای دانشمندان امریکایی هم امروز دلیلش ثابت شده
(04-06-2012، 22:11)sayna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من در ظاهر مسلمونم به خاطر اینکه تغییر دین در ایران جرمه
زرتشت
باید جرم باشه هر کس میخواد تغییر دین بده از ایران نیست اینجا کشور اسلامیه شما هم مثل نفر قبلیید که جواب دادم