اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انتقاد رحماني از سازمان ليگ

کاپيتان تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: آيا سازمان ليگ نمي‌توانست يک هفته زودتر اين اسامي را اعلام کند؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بختيار رحماني در مورد اعلام اسمش به عنوان يکي از 21 بازيکني که حق حضور در ليگ برتر را تا تعيين وضعيت سربازي‌اش ندارد، گفت: من هم اين مسئله را شنيده‌ام اما مشکل من و بازيکنان فولاد فقط کم و کسري يکسري مدارک است که مي‌توانيم اين مدارک را به حوزه نظام وظيفه ارائه کنيم. شايد اين نفرات فردا براي فولاد بازي کنند.

به نقل از فارس، رحماني در مورد اينکه سازمان ليگ اعلام کرده اين بازيکنان نمي‌توانند براي تيم‌هايشان بازي کنند، گفت: چه بگويم؟ سازمان ليگ نمي‌توانست يک هفته پيش اين اسامي را اعلام کند تا آنها فکري به حال خودشان بکنند؟! حداقل يک هفته زودتر مي‌گفتند در تيم ما هم اين نفرات زياد هستند. من اصلا به دهکردي مديرعامل باشگاه مي‌گويم که اصلا در بازي با اين شرايط شرکت نکند. کدام قانون مي‌گويد که يک روز قبل از مسابقه اعلام کنند 5 بازيکن ما حق حضور در ميدان را ندارد؟اکثر بازيکنان فولاد از تيم ما جدا شده‌اند و اين نفراتي هم که مانده‌اند اکنون با چنين مشکلي مواجه شده‌اند.

کاپيتان فولاد تصريح کرد: تيم ما به اين بازيکنان نياز دارد و اين چند روز هم که به مناسبت عيد فطر اداره‌ها تعطيل هستند و من شنبه مدارکم را به دست حوزه وظيفه ارايه مي‌کنم از شانس ما هم اين مشکل همزمان با تعطيلات شده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
انتقاد رحماني از سازمان ليگ - | NEON DEMON | - 31-07-2014، 0:25

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  انتقاد تند بیرانوند: تیم ملی تنهاست
  صادقی: درباره شروع لیگ تابع تصمیم سازمان لیگ هستیم
  انتقاد فدراسیون از ویلموتس/ کمی دیر نیست؟
  سازمان لیگ برای برگزاری بازی‌ها تضمین داد
  انتقاد پیکه از تاریخ بازگشت لالیگا
  حسینی: پول کشتی‌گیر را ندادند اما در سازمان لیگ پست گرفتند!
  تقدیر سازمان بهداشت جهانی از اقدامات وزارت ورزش ایران در حوزه ورزش همگانی
  حق با کیست، سازمان لیگ یا تیم‌ها؟
  انتقاد رقیب سردار از آزمون!
Star رسمی ؛ تصمیم نهایی سازمان لیگ درباره تعیین تکلیف لیگ برتر 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان