28-07-2014، 2:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-07-2014، 2:53، توسط good girl*.)
در مقابل این پست نمیتونم چیزی بگم.عالی بود
میشه از شهید حجت الله رحیمی هم پست هایی رو بذارید؟وبعد خبرم کنید؟ممنون میشم
واقعا از این طرز تفکرتون شرم دارم
شما میدونید که همون شبکه های ماهواره ای ها و بی بی سی وسیله ای هستن برای از بین بردن دین ملیت ما ایرانی ها؟یا اصلا میدونید که همین ها هستن که باعث همهمه ی بسی طولانی درمیان ملت ما ایرانیانن؟
همین ها هستن که باعث میشن هزاران نظرها و عقیده های مختلف و خراب در بین مردم ما بوجود بیاد؟
لطفا روشن بینانه ب این قضیه نگاه کنید
و قبل از گفتن مطلب و تهمتی درباره ی این شهیدان مطالعه و تحقیق کنید
میشه از شهید حجت الله رحیمی هم پست هایی رو بذارید؟وبعد خبرم کنید؟ممنون میشم
(31-05-2014، 8:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما فکر کردید اونایی که میرفتن جبهه یه من بچه بسیجی ، خط امامی ریشو بودن اینایی که رفتن شهید شدن همشون همون بچه هایی بودن که قبل انقلاب بهشون میگفتن مشروب میخورن ، زن بازی میکنن فکر کردین دوست دختر نداشتن باور ندارین برین آرشیو رادیو بی بی سی رو ببین که توی زمان جنگ یه سرباز به بی بی سی پیام داده بود که به دوست دخترش میگفت از زمانی که رفتی منم دیگه مرده به حساب میام
واقعا از این طرز تفکرتون شرم دارم
شما میدونید که همون شبکه های ماهواره ای ها و بی بی سی وسیله ای هستن برای از بین بردن دین ملیت ما ایرانی ها؟یا اصلا میدونید که همین ها هستن که باعث همهمه ی بسی طولانی درمیان ملت ما ایرانیانن؟
همین ها هستن که باعث میشن هزاران نظرها و عقیده های مختلف و خراب در بین مردم ما بوجود بیاد؟
لطفا روشن بینانه ب این قضیه نگاه کنید
و قبل از گفتن مطلب و تهمتی درباره ی این شهیدان مطالعه و تحقیق کنید