(05-09-2013، 21:20)*الی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من خیلی از جونگ مین خوشم نمیاد
باورم نمیشه ک من ی زمانی از جونگ مین خوشم نمیومده اما الان نمیتونم ی روز اهنگای شورمو گوش ندم
(11-01-2014، 22:28)Double S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2013، 4:19)shayan V نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرادیگه منم پسرم عشق دابل اسم هستم!!!اینقدرم ازاین دخترایی که قربون صدقه ی دابل اس میرن بدم مییییییییییییییییاد!!اصن یکی نیست به اینابگه ی درصدفک کنید ببینید دابل اس وقتی شما را ببینن اصن بهتون ی نگاهم نمیکنن!!!!!!:4fv:
من موندم یعنی هیچ پسری بقیر از من اینجا فن کلاپ دابل اس نیست
حالا وقتی نگاه کردن ....میسوزه
دابل اس طرفداراشونو دوس دارن احمقا برعکس ما باید تعجب کنیم ک دابل اس طرفدار پسر دارن..
اگه نمیدونی بدون ک ما هم از شما خیلی بمون میاد
(17-12-2013، 19:09)ko*minam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اون موقع دوسش نداشتم اما الان خییلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
(13-11-2013، 13:55)AMIR 2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسایی که لیااااااقتشودارن!!!!!
آخه کدوم ایرانی طرفداراین کره ای هاست؟
(05-09-2013، 21:20)*الی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن بابا!!!
من خیلی از جونگ مین خوشم نمیاد
خب نیاد!!!!!بهههههههههههههههتر