20-07-2014، 22:56
(20-07-2014، 22:54){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2014، 22:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسرم :| 16 از مشهد
(20-07-2014، 22:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پشیمون شدم((:
(20-07-2014، 22:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت گفتي كه ميخوام برم مونيخ :|
(20-07-2014، 22:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره ديگه :|
ولي كلا عاشق فاميل جماعت نشو.ممكنه كه يك اتفاقي بيوفته بقيه ي خواندت هم خبردار شن و اونوقت ابروي هردو نفر تو كله خانواده ميره.اين همه سريل و فيلم درمورده هم همين موارد ساختن ميتوني عاقبت اينجور عشقا رو ببني :|
مخصوصا تو كه مخيواي بري خارج بايد هرچي ارتباط عاطفي با اينجا داري رو قطع كني
نه کی گفته میخام برم خارج؟
خارج بی خارج
عجبا
تخصص در این زمینه داری
هييييي. من هي ميگم ولي كو گوش شنوا :|
راستی تو پسری یا دختر؟
من كه خيلي مصممم(:
براي مهاجرت به المان بايد 400 تا 600 ساعت الماني يا انگليسي خونده باشي :|
ولی اخلاقت شبیه دختراس/: