20-07-2014، 21:37
(20-07-2014، 21:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2014، 21:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2014، 21:24)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارزش كارام رو ندونست منم گفتم ... لقت.مجاني دارم كار ميكنم بعدشم اين همه پست كه گذاشتم رو نديد ميگيري؟بعدشم يك چندوقت پست نذاشتم و بعد مثله اين كه وي پي اس رو اين امريكايي ها كنسل كردند و اوري رو هم جريمه كردند
(20-07-2014، 21:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوپس!
(20-07-2014، 21:15)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره
یزدانم خوب چیزیه!
بیاد میام سوژش میکنم
ممل پاروس برگشت؟؟؟ اگه برگشته مخ اونو بزن بشینه روش... :دی
نه باو.اون ريده.
منم با اوري حرفم شده ديگه پس نميذارم
میگم چرا دیگه اسمتو نمیبینم خخخ
سر چی؟؟؟الانم شايد برگردم.ولي مثله قبل ديگه اشتياق ندارم
(20-07-2014، 21:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو گفتگو ازاد قبلي.برو تو ارسالام پيداش ميكني :|
(20-07-2014، 21:25){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ديشب پسرخالش اومد چرت و پرتاي مثبت 18 نوشت ابروي اين بدبخت رو برد :|
کاش مگی بیاد (..*) کارش دارم :|
جدی ؟ پسر خالش ؟ :||
چی گف ؟! :||||||||
میشه لینکشو بدی ؟
لعنتی ! چقد حرف زدید من الان ا کجا پیداش کنم ؟ >_<
هوفف
باش
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=138558&page=162
با صفحه ي قبليش :|