20-07-2014، 0:18
(20-07-2014، 0:12){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیوا روانیمون کردی دیگه داریم صحبت میکنیم دیگه
(20-07-2014، 0:06)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.11 سانت ازت بلند ترم ((:
(19-07-2014، 23:54){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبول دارم یه ذره کوتاهم۱۶۳
(19-07-2014، 23:51)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 23:47){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قدش اندازه بابامه عین پدر و دختریم از لحاظ قد
اين همه فيلم ديدي :| يك چندتا حركاتي رزمي اي كه ياد گرفتي رو روش پياده كن :|
اصا نمیشه
میخوام اذیتش کنم چیکارش کنم
مگه قدت چند سانتي متره؟ :|
اگه پسر بودي مثلا ميگفتم سوسك بنداز به جونشون ((:
ولي دختري و راه حلي ندارم برات :|
حداقلش از اسکورسیزی بلند ترم
والا
اون نمیدونم قدش چنده ول خب میدونی خیلی هم بلند نی یه جوریه
صدف که نشسته با گوشیش اس میده
امیر و روزبه هم فیلم میبینن مامان و بابا اینا توی حال خوابیدن در کمال تاسف تا ۳هفته دیگه اینجان به خاطر همین از کار و زندگی عقب افتادم صدف چون مامیش اجازه نمیده تنها بره بیرون منن میبره روزبه و امیر هم روانیم کردن فکم درد میگیره انقد کل کل میکنیم
دیروز شیرکاکایو ریخت رو پیرهنم ولی خب منم شیشه عطراشو شکستم
اصا یه وعضی امروز دیگه واقعا داره اذیت میکنه
یه چی بگو دیگه
عسل داريد تو خونتون؟يك ابي شير كاكايويي يك چيزي روي شلوارش خالي كن.ولي قبلش يكي از شلواراشو ورداري و توش عسل بريزي و اون شلوارو دمه دست بذار و وقتي كه شلوارشو عوض كرد و اون شلوار عسلي رو پوشيد دفعه بعد اخطاااااااااااااااااااااااااااااااااااااار
البته خودتم ميتوني خلاقيت داشته باشي و به اينا چيز ميز اضافه كني :|
حیف عسل
نظرت راجع به حذف کردن محتویات لب تاپش چیه
یا دیدن محتویات لب تاپش؟
حتی نمیتونم فیلم ببینم
فعلا میشینم فیلم ببینم فیلم چیز دار بزارم ببینم عکسالعملشون چیه
یه سره دارن زی چشمی لبتاپمو نگا میکنن