19-07-2014، 22:11
(19-07-2014، 22:05){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونا هستن هرکسی که فکرشو بکنی هستش
(19-07-2014، 22:03)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اندرو لينكلن بنويس.عشقه منه.يا نورمن ريدوس (: يا برايان كريسنتر
(19-07-2014، 21:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصا یه وعضی دفتر بیو گرافیم از شیر مرغ تا جون ادمیززاد توش پیدا میشه البته فقط فهرست کردم اسماشون دارم شروع میکنم
(19-07-2014، 21:56)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بيو گرافيه كي؟اگه كمك خواستي حتما بهم بگو
(19-07-2014، 21:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همینجوری محض تنوع
سلام
براي چي بچه پررو؟
اره ممنون خوبم.
تو چطوري؟
بد ۴ ساعت بیشتر نخوابیدم
بدبختی خوابمم نمیاد
یه ربع بمونم بعدش باس برم بیوگرافی بنویسم.
چی کارا میکنی؟
نه ولي من امروز فولم يك 10 ساعتي خوابيدم
هيچي چندوقتيه رو sons of anarchy هنگم :| بدجور منو جذب خودش كرده :|
به نظرت با کی شروع کنم بهتره؟
مرلین مونرو کاترین هپبورن لئوناردو دی کاپریو تام هنکس؟
تو كه ميخواي بازيگر شي ميدوني كه بايد خيلي خوشگل باشي اره؟ :|
باید بعد از مرگم بزارمش برای حراج کریستین
نه فقط دوس دخترت خوشگله
عین روانیا شدم هرروز میرم حموم خیالات میزنم ادا در میارم