(19-07-2014، 16:44)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 16:42)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من نمونه ی ی دختر با ایمانم {=
(19-07-2014، 16:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 16:36)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره میدونم
(19-07-2014، 16:31)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من روزه ک میگیرم میرم بیرون ک شالم همش میفته
مانتوهامم ک ماشالا تا ی وجب بالای زانو نباشه نمیپوشم
شلوار جینامم ک همش تنگه
نمازمم ک یادم میره
تو افطاریا هم جلو پسرا روسری سر نمیکنم
ماشالا این روزه بخوره تو سرم سبک ترم
نیکی مطمن باش روزت قبوله :v
تازه واس افطاری چهارشنبه هم میخوام پیرن بپوشم بدون جوراب شلواری
خخخخ
ن تنها روزه خودم قبوله
روزه پسرای افطاریم صد درصد قبوله
تویی شیطان رجیم!!؟
تو دیگه چرا روزه میگیری !!!
یا خوب یا بد :|
(19-07-2014، 16:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 16:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم کار میکنم
(19-07-2014، 16:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیآ آیسآن شوور داره منم شوور داشتم ._. آیسآن الگوی منه (:
sO HunGrI ._.
(19-07-2014، 16:39)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه چیه منم کآر میکنم آدم باید از وقتش استفاده کنه (:
(19-07-2014، 16:36)aryan khoshtip نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهدی چند سالته مگه میری سرکار؟
من 17 سرکار بعضی روزا میرم اونم پیشه رفیقامه واسه وقت گذرونی!...
اسم کارمم خوردن و خوابیدنه {=
خسته نشی : )))