19-07-2014، 12:21
(19-07-2014، 11:47)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به هر حال هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودش رو داره. ولی گوگل تو اندروید ال داره رو امنیت هم کار می کنه. مطمئنا هنوز اول راهه این سیستم عامله. راستی اپل هم تغلید کرده چند مورد رو از اندروید مثل قابلیته حدس کلمه کیبورد.
(18-07-2014، 22:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اندروید به خاطر همین متن باز بودنه بسیاری از دیوایس هاش امنیتش بسیار اومده پایین شما قدرتمند ترین انتی ویروسم تو گوشیه اندرویدیتون بریزی به خاطر باز بود دیوایس ها و سیستم های ورودی و خروجی کسی که کارش -- کردن باشه از طریق همین متن باز بودنش وارد دیوایس گوشیتون میشه و -- میکنه . من میگم سیستم عامل اندروید خطرناک ترین سیستم عامل جهانه شما میگی مواظبش باشی هیچی نمیشه...!!!
اندروید متن بازه و همین کار باهاشو ساده تر می کنه شما اگه مواظب گوشیت باشی -- نمیشه.
عوضش روند برنامه نویسی اندروید سریع تره
دمش گرم حالا مهمه.
بازم دمش گرم ولی حالا.
سوپر آمبولد:/
اتفاقا به نظرم نکته منفیه. آیفون فقط خاصه و هیچوقت دسته ما فقیر فقرا نمیاد. برند باید به فکره اقشاره ضعیف تر هم باشع.
در پایان گوشی 4 اینچی حال آدمو به هم میزنه من اگه پولشو هم داشتم نمی گرفتم. تا آیفون 6 بیاد شاید نظرم عوض شه.
بله ما باید به فکر اقشار ضعیف تر هم باشیم حرفتون و قبول دارم ولی جدا از اقشار جامعه تکنولوژی اندرویدی امنیتش پایینه