اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماسیپ:میتوانم دروازه بان اول بارسا باشم/والدس الگوی همیشگی من است!

یوردی ماسیپ دروازه بان این فصل بارسا که سال گذشته در تیم دوم بارسلونا بازی می کرد امروز در یک نشست خبری با اعتماد به نفص خاصی از خودش به عنوان دروازه بان اصلی بارسا یاد کرد.
وی گفت : " همه به سختی در حال تمرین کردن هستیم و هدفمان در این فصل کسب تمام جام های موجود است . در واقع همه چیز را از صفر شروع کرده ایم. از بازی کردن برای بارسا هیجان زده ام . امیدوارم در این فصل با بازی های خوب خود رضایت هواداران را جلب کنیم. "
ماسیپ:میتوانم دروازه بان اول بارسا باشم/والدس الگوی همیشگی من است!
 وی در توصیف یکی از دو رقیب خود تراشتیگن گفت : " تراشتیگن دروازه بانی است که در همین چند روز که با او آشنا شده ام، او را مشتاق یادگیری دیده ام. هیجان و انگیزه بالایی دارد و حتی در حال فراگرفتن زبان کاتالانی است.
او دروازه بان بزرگی است .روی هوا مسلط است و بازی با پای او هم در سطح خوبی است . در عین جوانی دروازه بان کاملی است و بهتر هم خواهد شد "
ماسیپ ادامه داد : " در بارسا همواره مدافعین خیلی سریع و قدرتمندی حضور داشته اند . مدافعین فعلی هم دستکمی از آنها ندارند و من با همه آنها راحت هستم.در خودم توانایی حضور ثابت در دروازه بارسا را می بینم و معتقدم که می توانم در این فصل دروازه بان اول بارسلونا باشم "
وی در پایان در مورد الگوی خود گفت : "برای ویکتور والدس احترام زیادی قائل هستم و او همیشه الگوی من در دروازه بانی بوده است . امیدوارم بتوانم همچون او به افتخارات زیادی دست یابم .
او همه جام ها را با بارسا بدست آورده و وارد تاریخ این تیم شده است. این اصلا کار ساده ای نبود. وقتی به تیم اول بارسا آمدم او به من تبریک گفت "
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماسیپ:میتوانم دروازه بان اول بارسا باشم/والدس الگوی همیشگی من است! [/img]
پاسخ
 سپاس شده توسط sd17 ، @پوریا@ ، Nazanin♥Xavi
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
ماسیپ:میتوانم دروازه بان اول بارسا باشم/والدس الگوی همیشگی من است! - Hadis Messi - 19-07-2014، 5:02

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بارسا 3-3 سیتی: 6 گل به افتخار اونسوئه
  ریسک دروازه‌بان لوانته پیروزی را از رئال گرفت (عکس)
  وکلای بارسا در تلاش برای سد راه انتقال مسی به PSG
Big Grin دروازه‌ای که 10 سانتی متر بزرگ‌تر بود! (عکس)
  واکنش جرارد پیکه به توقف تلخ و لحظه آخری بارسا
  حسرت ستاره بارسا؛فرصت بی نظیری را از دست دادیم
  کاسیمیرو در پوست کریم؛ یک تنه مساوی بارسا (عکس)
  شش‌گانه بایرن مونیخ بهتر بود یا شش‌گانه بارسا؟
  دوست ندارم جای دختر یا همسر آنتونیو کونته باشم
  هیچ موقع به جدایی بیرانوند فکر نکردم/ بازهم دروازه بان می‌خواهیم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان