18-07-2014، 21:43
(18-07-2014، 21:42)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابات چشه .. ؟ میخوای بیای پ خ ؟ ..
(18-07-2014، 21:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راس میگی به قول مامانم خیلیا هستن که میخوآن لحظه ای از زندگیای مآ رو داشته باشن ولی آخه.......بابام.........
(18-07-2014، 21:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اختیار داری (..*)
(18-07-2014، 21:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو باید روانشناس بشی سآرآ *._.* ولی من خیلی مشکل دارم دیگه جآی لحظه ای خوشی نی زندگی من خیلی سخته ):
(18-07-2014، 21:33)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونی .. ب چیزای خوب فک کن .. مشغاله های فکری روزانه س ک باعث میشه دلــهره بگیری .. ب هیشکودوم فک نکن .. با خدا حرف بزن اروم میشی .. ! (._.*)
آره خود اسمشم آرآمش میاره محمد محمد محمد
بیخیال ... همش حل میشه .. از ما خیلی بدبخت تراش هس .. یکی خونه نداره .. یکی معتاده .. یکی پدر مادر نداره ... ب خدا ! پیش اینا مشکلات ما هیچی نی ._.