اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

محقق کشورمان موفق به ثبت بین المللی یک باکتری جدید شد

Question 

با تلاش دکتر حسن شجاعی عضو هیات علمی عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اولین بار در تاریخ علمی کشور یک گونه جدید باکتری مایکو باکتریوم تحت نام کشور ایران به ثبت جهانی رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسن شجاعی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این خبر افزود: مایکو باکتریوم ایرانیکوم در بدن انسان موجب مننژیت شبه سل و همچنین ضایعات پوستی می شود.

وی افزود: این باکتری همزمان در شش مرکز تحقیقاتی در یونان، هلند، سوئد، آمریکا، ایتالیا و ایران کشف شد و چون ایران زودتر از همه آن را به کمیته بین المللی ثبت میکروب ها معرفی کرد، مایکو باکتریوم جدید به نام کشور کاشف آن یعنی ایران به نام مایکو باکتریوم ایرانیکوم Mycobacterium Iranicum نامگذاری شد.

دکتر شجاعی خاطرنشان کرد: این گونه جدید از مایکو باکتریوم ها را هفت سال پیش کشف کردم و پس از طی مراحل پیچیده جداسازی آن موفق شدم این گونه جدید را تحت نام کشورمان ثبت کنم.

دکتر شجاعی با اشاره به اینکه دو گونه دیگر از مایکو باکتریوم ها را نیز در زمان دانشجویی دکتری خود جداسازی کرده بودم ولی اروپایی ها آن را به نام خود ثبت کردند، گفت: فقط یک مجله در دنیا به نام International journal of systemic and evolutionary microbiology مجاز به نشر مقالات مربوط به کشف میکروب های جدید است که در شماره جدید این نشریه مقاله مایکو باکتریوم ایرانیکوم به عنوان جدیدترین گونه مایکو باکتریوم های کشف شده منتشر شده است.

خبرگزارى مهر (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.mehrnews.com )

پاسخ
 سپاس شده توسط τοxικ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
محقق کشورمان موفق به ثبت بین المللی یک باکتری جدید شد - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 09-08-2012، 22:38

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  این غذاها را بخورید تا باکتری های مفید روده تقویت شوند
Shocked ارتباط باکتری‌های روده با افزایش فشارخون!
Thumbs Up حضور وزارت بهداشت در نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با محوریت پرونده الکترونیک سلامت!
Exclamation خطرات صابون های ضد باکتری را بدانید
  لنزها باکتری‌های چشم را خطرناک می‌کنند
  تولید نانوذرات نقره برای رفع باکتری‌های مولد بوی بد پا درایران
  چهار نکته درباره کاهش وزن موفق
  تشخیص دیابت و سرطان کبد با باکتری ای‌کولای
  بیماری پاشایی جان چند نفر را می گیرد؟مرگ مرتضی پاشایی خواننده جوانمرگ کشورمان بسیاری
  - 6 قانون برای یک کاهش وزن موفق

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان