17-07-2014، 13:53
اینایی که نام کاربریشون شماره موبایلشونه
اینارو اذیت نکنین!بیچاره ها خسته شدن از دست اس ام اس های ایرانسل! اینا دنبال دوست میگردن...
باهاشون مهربون باشین!
)
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
برنامه ي ماه عسل چيست !؟ برنامه ايست جهت معرفي انواع بدبختي ها؛ گرفتاري ها و امراض مختلف مردم، با نشان دادن مصداق هايي از آن !! هدف : ارسال انرژي منفي به ملت ! نتيجه: از شما بدبخت تر هم هست پس به بدبختي خودتون راضي باشيد
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
دخدره از دماغش فقط دوتا سوراخ مونده، لباشو اندازه ی متکا پروتز کرده. اونوقت تو فیسبوک زده: پرنسس آریایی ام ... زیباهستم و عاشق زیبایی ام!
خدا وکیلی من اگه این میزان از اعتماد ب نفسو داشتم رامبو میشدم و ی نفره حمله میکردم به داعش!
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
ماه رمضونم . ماه رمضونای قدیم!!
اذان صبح ساعت 6 میزد . اذان مغرب ساعت 5 و نیم...
یادش بخیر :|
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
دیشب خواب دیدم مسی اومده ایران رفته خواستگاری ستایش ، اونم ج مثبت داده ، بعد مسی هم گفته چون ج مثبت دادی میخوام از این ب بعد تو ایران بمونم و توی تیم ملی ایران بازی کنم !
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
خواهشا یکیبیاد این سوتی رو جمع کنه:
گوشی رو برای سحری تنظیم کردم دم سحر زنگ خورد، مامانبزرگم از خواب سنگین پا شد و گوشی رو برداشت و خیلی ریلکس گفت: الوووو
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
جدید ترین فحش حیف نون:
با پس گردنی بزنم تو صورتت؟؟؟
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
یکی از کارهایی که در این ماه رمضان بسیار اجر داره اینه که با ساقه طلایی روزتو بگیری
و با ساقه طلایی باز کنی
و
بازگشت همه یه سوی اوست
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
اینم شانسه ماداریم
خدایا گوشیمو 3 روز پیش زدن امروز با همون سیم کار ت توی برنامه ی نود برنده ی تبلت شدم .کسی قیمت 4لیتری اسید میدونه
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
خدا بیامرزه اون زمانی که ماهم کتاب می خوندیم
الان کتاب که هیچ...!
پست هایی که بالای 3 خط هم نمی خونیم!
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
عمه ام برام توی وایبر فرستاده
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﮐﻪ ﺗﺎﻭﺍﻧﺶ ﺭﺍ من ﻧﺪﻫم!
.
.
.
امضاء : عمه ات!!
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
اینقدر که ما حساب کتاب روز،ساعت و دقیقه ماه رمضون رو داریم حساب کتاب اعمالمون رو داشتیم الان ششدانگ بهشت با زمینهای اطرافش مال ما بود .
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
جدید ترین بهونه بابام برای خاموش کردن کولر...
.
.
.
.
.
باد کولر سرطان زائه!!!
الانم دارم ذوب میشم
((
اینارو اذیت نکنین!بیچاره ها خسته شدن از دست اس ام اس های ایرانسل! اینا دنبال دوست میگردن...
باهاشون مهربون باشین!

♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
برنامه ي ماه عسل چيست !؟ برنامه ايست جهت معرفي انواع بدبختي ها؛ گرفتاري ها و امراض مختلف مردم، با نشان دادن مصداق هايي از آن !! هدف : ارسال انرژي منفي به ملت ! نتيجه: از شما بدبخت تر هم هست پس به بدبختي خودتون راضي باشيد
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
دخدره از دماغش فقط دوتا سوراخ مونده، لباشو اندازه ی متکا پروتز کرده. اونوقت تو فیسبوک زده: پرنسس آریایی ام ... زیباهستم و عاشق زیبایی ام!
خدا وکیلی من اگه این میزان از اعتماد ب نفسو داشتم رامبو میشدم و ی نفره حمله میکردم به داعش!
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
ماه رمضونم . ماه رمضونای قدیم!!
اذان صبح ساعت 6 میزد . اذان مغرب ساعت 5 و نیم...
یادش بخیر :|
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
دیشب خواب دیدم مسی اومده ایران رفته خواستگاری ستایش ، اونم ج مثبت داده ، بعد مسی هم گفته چون ج مثبت دادی میخوام از این ب بعد تو ایران بمونم و توی تیم ملی ایران بازی کنم !
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
خواهشا یکیبیاد این سوتی رو جمع کنه:
گوشی رو برای سحری تنظیم کردم دم سحر زنگ خورد، مامانبزرگم از خواب سنگین پا شد و گوشی رو برداشت و خیلی ریلکس گفت: الوووو
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
جدید ترین فحش حیف نون:
با پس گردنی بزنم تو صورتت؟؟؟
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
یکی از کارهایی که در این ماه رمضان بسیار اجر داره اینه که با ساقه طلایی روزتو بگیری
و با ساقه طلایی باز کنی
و
بازگشت همه یه سوی اوست
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
اینم شانسه ماداریم
خدایا گوشیمو 3 روز پیش زدن امروز با همون سیم کار ت توی برنامه ی نود برنده ی تبلت شدم .کسی قیمت 4لیتری اسید میدونه
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
خدا بیامرزه اون زمانی که ماهم کتاب می خوندیم
الان کتاب که هیچ...!
پست هایی که بالای 3 خط هم نمی خونیم!
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
عمه ام برام توی وایبر فرستاده
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﮐﻪ ﺗﺎﻭﺍﻧﺶ ﺭﺍ من ﻧﺪﻫم!
.
.
.
امضاء : عمه ات!!
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
اینقدر که ما حساب کتاب روز،ساعت و دقیقه ماه رمضون رو داریم حساب کتاب اعمالمون رو داشتیم الان ششدانگ بهشت با زمینهای اطرافش مال ما بود .
♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥
جدید ترین بهونه بابام برای خاموش کردن کولر...
.
.
.
.
.
باد کولر سرطان زائه!!!
الانم دارم ذوب میشم