15-07-2014، 23:23
(15-07-2014، 18:48)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازم بیاااا :|
سلام .خوبی منم خوبم و حالا: خوبم ^__^ سلام برشما :| من پرسیدم مگه :| ایشالا خوب باشی همیشه :|
1-تعداد نخود هر آش چندتا است ؟والا اطراف ما که تا ببینی هس :|
2- فلسفه گردش ماه دور زمین چیه ؟ ماه خسته میشه :| میره بازی کنه :| گم میشه :| الان چن وخته داره دنبال خونش میگرده دور زمین :|
3- رادیو صدای ایران از کجاست ؟ از خـــارجه ^_^
3-فیلم هندی خفن تره یا خون آشام با دلیل ؟ لابود هندی دیگه :| چون صحنه هاش خیلی ترسناکن :|
4- سرعت حرکت صاعقه چقدره؟ دقیقا همانند سرعترعد و برق ^_^
5- اگه از هر مورچه یه پا کم کنیم تعداد پاهای جمع شده چندتا میشه ؟ چیزی نمیشه به نظرم :| شما به عددای کم فک کن
6- فرق ال سی دی و ال ای دی ؟ فرقی ندارن که ال سی دی درس خونده شده ال ای دی
7- ضربان قلب بچه چندتا میزنه تو دقیقه ؟ مگه بچه قلب داره ؟"
8- حضرت نوح شبا چه کتابی میخوند ؟ والا عرض کنم من میدیدم فقط رساله مطالعه میکرد :|
9- فاصله شهر شما و ما چند قدمه ؟یه بار قدم میززنم حتما میگم بهت :|
10- نظرت درباره خودت ؟ من که عشقم :|
11- سنگین ترین پر دنیا کجاست ؟ رو دوش من :| اخ کمرم :|
12- زیباترین پرنده کجاست و نامش چیست ؟ کرکس :| در نقاط بلند :{
13-تعداد دقیق سوکسای خونتون چندتاس ؟ 5تــــاس :|
14-چه ساعت ودقیقه ای به دنیا اومدی چن شنبه بود ؟ من دو ونیم بعد ازظهر بود :| والا چه عرض کنم نمیدونم !
15- تا حالا تو جمع ضایع شدی کی و کجا و برای چی ضایع شدی؟ من تو جمع :| من اصن تو جمع نیستم :|
16-دليل زنده موندن چيه؟زندگی کنیم :|
17-با چه صابونی صورتتو میشوری؟ زارت -_- ارایشم پاک میشه صورتمو بشورم :|
18-کلا بچه دختر رو بیشتر دوست دارید یا پسر ؟پسر بچه تخس ^_^
19-چرا کره زمین گرده؟ خیلی بهش گفتم بیا مستطیل شو :+ گوش نکرد شما ببخشید :|
20-با Copy-Past چقدر حال میکنی .... استخفرالله من با کسی حال نمیکنم -_- زارت
21-اگه يك اسلحه بهت ميدادن اول باهاش كيو ميكشتي ؟ داداشمو ^____^
22-اگر یه شب تنها باشی دزد بیاد خونتون چه میکنی ؟ چیکا میکردم :| میگفتم بیا منو گروگان بگیر :| ببر :|
23-جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ میپوشمش ^____^
24-بزرگترین ترس دوران کودکیت چی بود ؟ برامون تعریف کن و بگو الان چه حسی داری از تعریفش ؟ والا من بچگیمو یادم نیس :|
25-بدترین شیطونی تو مدرست چی بود؟ سه زنگ تو حیاط مدرسه نشستم نرفتم سر کلاس :| بعد مدیرمون دید گف چرا اینجایی ؟گفتم زارت -_- کلاس شروع شده مگه :| بخاطر این پرویی زنگای بعدم محروم شدم نشستم حیاط ^______^
26-دوست داری نفر بعدی که میاد رو صندلی داغ کی باشه؟ تا من اینجا هستم چرا بقیه واقعا ^_^
27-اخرین پیامکی که دادی و گرفتی بگو چی بوده به کی دادی از کی گرفتی ؟(حاشیه نرو حس کاراگاه بازیمون گل میکنه)
شب خوش :|
محمد رضا عزیزی :|
28-چه نوشیدنی دوست داری ؟ شیرقهوه :|
29-تکیه کلامت؟زارت -_ -
124000پیغمبر خدا رو نام ببر؟ باید حتمن بگی نگی مدیونی !! تو بگو6تاش :| من اگه گفتم شام مهمون من :|
31-- نظرت در مورد جنگ نابرابر چیه ؟ جنگه دیگه :| خیلی ام خوبه :| برابر به چه دردمیخوره :|
32-وزن بالهای مگس چقدره : من نه مهریم این بوده نه باغ وحش دارم نه موزه حشرات :|
33-این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید نَ مَ نَ ؟
هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست بعله بعله -_-
34-رنگ پرزهای مسواکت چه رنگیه؟ سفید قرمز :|
35-الان چه حسی داری رو صندلی نشستی جات خوبه !؟داغه ؟ خودت چی فک میکنی -_-
36-نظرت درباره فینال جام جهانی چیه دوست داری کدوم تیم ببره؟دوس داشتم ارژانتین ببره که نبرد :|
37-یه شکالک بزار که به من بخوره!
38-وجدانت چه شکلیه اصن کجاست؟ من وجدان ندارم :| مُرده :|
39-از چه درسی بدت میاد واز چه درسی خوشت میاد؟ریاضی خوبه فیزیک بده :|
40-کدوم یکی از پستاتو خیلی دوس داشتی؟ پستای مناسبتیمو:| مثله نوروزمو
41-اگه قراره باشه تبعید بشی به یه جزیره چی با خودت میبری؟موبایلمو :|
42-خودت را در شرایط زیر تعریف کنید!
خودت در گذشته:اُسکل
خودت در حال:اُسکل
خودت در اینده:زارت -_- مگه قراره باشم ؟
43-چند ساعت وقتت رو پای کامپیوتری؟؟ یک الی سه ساعت :|
44-اخرین بار کی از ته دل خندیدی .....همین امروز
45-اگه توی دریا یه کوسه بیفته دنبالت!چی کار میکنی ..... میگم بیا بخور منو عمویی :|
46-در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ درسم !:|
47-دوس داری بین فامیلاتون سر به تن کی نباشه؟فامیلی ندارم :| فقط خونوادم :| که ایشالا صد سال زنده باشن :|
48به نظرت هواپیما بوق داره عایا؟ من سوار شدم داشت :|
49تا حالا از معلم کتک خوردی؟ اره ._.
50-پایین ترین نمره و بالا ترین نمره ای ک تو دوران مدرسه گرفتی چند بوده؟ و از چه درسی بوده؟ بالاترینش که 20بوده :| پایین ترینم 6و25بود از اجتماعی ^_^
خب سوالهام تموم شد موفق باشید
خوش اومدی :|
خدافظ