اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بنیان گذار بینگ به شرکت EA پیوست

به تازگی شرکت بازی سازی EA اعلام کرده است که ماس(یکی از خالقان موتور جست و جو گر بینگ) که وی ۲۰ سال در شرکت مایکروسافت کار می کرده است،به استخدام خود در آورده است.
مدیر عامل شرکت EA یعنی اقای اندر ویلسون در مصاحبه ای اعلام کرد:
نقل قول:
ما زیر ساخت های اساسی سرگرم کنده ای برای پلتفرم های دیجیتال فراهم خواهیم کرد و بازیکنان ما می تواندد بدون مشکل و هیچ دردسری از این امکانات جالب و سرگرم کننده استفاده کنند.ما به عنوان یک شرکت بزرگ و تجاری در حال حرکت سریعتر به فناوری های بیشتر و بدست اوردن آن ها هستیم.من خیلی هیجان زده هستم که به عنوان یک رهبر فنی در هیت مدیره شرکت EA کار می کنم و هدف ما حرکت به سوی نوآوری های سرگرمی و تعاملی است.
شرکت EA تا به حال سهم خود را از دنیای تکنولوزی با توجه به مشکلاتی که بوده،به دست اورده است.البته مشکلاتی هم در طی این چند سال به وجود آمده مانند سرور های بتلفیلد ۴ که بازیکنان برای دسترسی به آن ها با مشکلاتی مواجه بوده اند.
او همچنین در رابطه با استخدام ماس خالق موتور جست و جوگر بینگ اضافه کرد:
نقل قول:
ماس میتواند در شرکت ما یک تجربه ی گسترده به ویژه با راه حل های الکترونیکی جدید به ارمغان بیاورد،EA با استخدام او در صدد است تا مشکلات مربوط به بازی ها در بخش آنلاین را کمتر بکند و اقدامات لازم برای آماده سازی این کار ها را انجام داده است،تا دیگر مشکلی در این گونه زمینه ها پیش نیاید.
حال باید صبر کرد و دید EA چه برنامه هایی برای طرفداران خود دارد؟آیا می تواند آن ها را راضی کند؟
بنیان گذار بینگ به شرکت EA پیوست
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
بنیان گذار بینگ به شرکت EA پیوست - Aiden Pearce - 15-07-2014، 11:23

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شرکت الکترونیک آرتز از بازی PGA tour رونمایی کرد
  اشرف اسماعیل از شرکت یوبی‌سافت اخراج شد
  یکی دیگر از اعضای مهم راک‌استار از این شرکت جدا شد
  طبق گزارش‌ها شرکت راک‌استار گیمز در حال توسعه‌ی یک بازی واقعیت مجازی جهان‌باز است
  رویداد PC Gaming Show 2020 به نمایش بیش از ۵۰ بازی از شرکت‌های مختلف نظیر سگا و اتلوس
  شرکت Take-Two از عملکرد استدیا ناامید شده است
  شرکت Take-Two آخرین شایعات مربوط به GTA 6 مبنی بر انتشار بازی در سال ۲۰۲۳ را رد کرد
  دامنه‌ی Prince of Persia 6 توسط شرکت یوبیسافت به ثبت رسید
  شرکت Ubisoft بازی جدیدی در راه دارد
  شرکت سونی تاریخ انتشار دو عنوان The Last of Us Part II و Ghost of Tsushima را اعلام ن

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان