08-08-2012، 13:49
این کیک سبک با طعم و مرکبات ویژه منطقه سیسیلی ایتالیا, بیشتر یک دسر است تا یک کیک , به خصوص برای بعد از ناهار یا شام مفصل.
مواد لازم و ترکیبات (Ingredient):
4 عدد تخم مرغ, زرده وسفیده از هم جدا شده
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز به علاوه ۲ قاشق چایخوری برای خامه
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش
۱۲۵ گرم پودر بادام
۲۵ گرم آرد بکینگ پودر دار
۲۰۰ میلی لیتر خامه فرم گرفته
یک قاشق غذا خوری دارچین
۲۵ گرم بادام پرک, تفت داده شده
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک
دستور العمل پخت (Recipe):
کف قالب کیک گرد عمیقی با قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید, سپس زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید, خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود. نیمی از پوست پرتقال و تمام پوست لیمو ترش را به زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.
آب پرتقال و لیمو ترش را با پودر بادام مخلوط نمایید و به مایه تخم مرغ بیافزایید. بعد از هم زدن مخلوط کمی رقیق می شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید. سفیده تخم مرغ ها باید به اندازه ای زده شوند که کاملا سفت گردند, سپس آنها را کم کم به مخلوط زره تخم مرغ اضافه کنید.
مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و آن را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کاملا بپزید تا طلایی شود. برای اطمینان از پخت وقتی کیک را فشار می دهید باید به حالت اول برگردد. اجازه دهید کیک به مدت ۱۰ دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود, سپس آن را از قالب خارج کنید. در این مرحله پف کیک کمی می خوابد.
خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود, به طوریکه در صورت برگردندان ظرف, مواد داخل آن پایین نریزد. سپس باقیمانده پوست پرتقال, دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی کیک خنک شد, روی آن را با بادام پرک و پودر قند بپوشانید و همراه خامه سرو نمایید.
این کیک را می توانید همراه با شربت سرو نمایید. برای تهیه شربت, آب ۲ عدد پرتقال به همراه پوست آن که ریز رنده شده, ۷۵ گرم شکر دانه ریز و ۲ قاشق غذا خوری آب, را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا زمانیکه غلیظ شود.