(09-07-2014، 6:22)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 6:21)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 6:17)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـــوچی غلیظ تــــره!!!!!
(09-07-2014، 6:12)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 6:11)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فوتبالم نگا نمیکنم :|
بچه ها دیدین برزیل چجوری 7تا خورد :!!!!
میگمـــ بی مزه هوچــــی نگـــو پس |:
ببخشید،،،
هوچی نگو یا هیچی نگو؟ :|
بیا برو اونور بذار باد بیاد!!
این یکی غلیظ نبود؟!
داشـــتم آمــــاده میشـــدم فحـــش بدمــــــ -_-
(09-07-2014، 6:25)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـــن به ترتیـــب نگفـــتم -__-
(09-07-2014، 6:23)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 6:20)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من طرفدار برزیل بودم، 7تا خورد!!
نمیدونم چرا هروخت طرفدار هرکی میشم داغون میشه :||||||||||||||||
منمـــــــ |:
ایتـــالیـــا ~~ ایــران ~~ فرانســــه ~~ برزیــــل ~~
ولـــــی هـــلنـــد نبــــــاید ببـــــــــازه!!!
تریب طرفداریت مثل منه ایولا باو