05-07-2014، 12:41
(05-07-2014، 12:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من همیشه هستم!به عنوان مهمان بودم تا شما حرف بد بزنید اطار بدم
(05-07-2014، 12:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 12:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینجا همه علاقه دارن!
(05-07-2014، 12:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود ...
خانم ها و آقایونی که ...
از دست ما دلخور شدن یا ناراحت
شدن بگن ما از دلشون در بیاریم و معذرت
خواهی کنیم .
شوخی هم نکردم و کاملا جدی ام !!!
دستمو بوس کن-_-
:|
اونروز ک گفتم هیش:|
گفتی؟-_-
یه بارم که اومده معذرت خواهی کرد شما شروع کن
خوب میگه مورد هاتونو بگید بدون رو در بایستی-_-
شوما از کوجا ی دفه پیدات شد پریدی وسط؟:|
----------
(05-07-2014، 12:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تهران خیابان****کوچه ی ******* خونه ی در ابی!
(05-07-2014، 12:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 12:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود ...
خانم ها و آقایونی که ...
از دست ما دلخور شدن یا ناراحت
شدن بگن ما از دلشون در بیاریم و معذرت
خواهی کنیم .
شوخی هم نکردم و کاملا جدی ام !!!
دستمو بوس کن-_-
:|
اونروز ک گفتم هیش:|
گفتی؟-_-
معذرت میخواهم ...
نمیتونم دستتو ببوسم