اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وداع احساسی راکیتیچ با هواداران سویا

نشست خبری با محوریت جدایی رسمی راکیتیچ از سویا ساعتی پیش با کمی تاخیر برگزار شد. چرا که بازیکن می خواست تا به ورزشگاه سانچیس پیسخوان برود و با صدها هوادارای که در بیرون ورزشگاه منتظر وداع با او بودند؛ دیدار کند.

[rtl]وداع احساسی راکیتیچ با هواداران سویا [/rtl]

[rtl]مسئولان درب های ورزشگاه را باز کردند و راکیتیچ وارد چمن شد و با هواداران تیمی که با آن به فوتبال دنیا معرفی شد، خداحافظی کرد.[/rtl]
دقایقی بعد نشست خبری آغاز شد. پیش از شروع صحبت های مدیر سویا و راکیتیچ، فیلمی از بهترین لحظات ستاره کروات در سویا پخش شد که با قهرمانی سویا در یورولیگ و بالابردن جام توسط راکیتیچ همراه بود.
بازیکن کروات نتوانست جلوی ریختن اشکهایش را بگیرد به همین خاطر آقای کاسترو رئیس سویا؛ پیشقدم شد و گفت : " با تنها 149 بازی راکیتیچ به یک سمبل در باشگاه سویا مبدل شده است . او تمام ارزشهای این باشگاه را درک کرد و در سال ها حضور خود در سویا منشا خدمات ارزنده ای شد . با او سویای مدرن پایه ریزی شد "
در ادامه راکیتیچ صحبت های خود را شروع کرد : " هرگز فکرش را نمی کردم که در روز خداحافظیم با سویا صحبت کردن تا این حد برایم سخت و دردناک باشد. سخنان دیگری را آماده کرده بودم اما ترجیح می دهم آنچه از دلم بیرون می آید را عنوان کنم.
می خواهم از دل نیدو و مونچی یاد کنم که باعث آمدن من به سویا شدند و همیشه مثل یک دوست کنار من بودند. می خواهم از تمام مریبیانی که در طی سال های اخیر به سویا آمدند، بابت زحمات و کمک هایشان به من قدردانی کنم.
تشکر ویژه ای می کنم از همه هم تیمی هایم در سویا در تمام دوران خودم در این تیم. از آقای کاسترو (رئیس فعلی سویا) نیز بسیار سپاسگذارم که از زمان آمدنش به این تیم پشتیبان من بود.
دیدم که هواداران زیادی برای خداحافظی با من آمده بودند. این هواداران همه چیز به من دادند . من می دانم که از کجا آمده ام  و هر جایی که باشم این تیم در قلب من جای دارد.
نمی خواهم خداحافظی من همیشگی باشد .برای دخترم تعریف خواهم کرد که من پس از مارادونای بزرگ، اولین کاپیتان خارجی تاریخ سویا بودم. باز هم می گویم که سویا و هوادارانش تا ابد در قلب من جای خواهند داشت "
راکیتیچ در مواجهه با این سوال که در بارسلونا جانشین ژاوی و سسک خواهید بود گفت : " در بارسلونا من جانشین کسی نیستم. من می خواهم ایوان راکیتیچ بارسلونا باشم . با این وجود همیشه تحسین کننده ژاوی و فابرگاس خواهم بود "
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وداع احساسی راکیتیچ با هواداران سویا [/img]
پاسخ
 سپاس شده توسط Nazanin♥Xavi ، Eror404
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
وداع احساسی راکیتیچ با هواداران سویا - Hadis Messi - 30-06-2014، 16:43

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هواداران استقلال تا قیامت شما را نفرین می‌کنند!
  مهدی: هواداران کمک نکنند بازیها بی‌تماشاگر می‌شود
  هواداران رئال خواهان ماندن ستاره ژاپنی (عکس)
  وداع تلخ یاران موسوی از سوپر لیگ ایتالیا
  تلخ است اما؛ وقت وداع با مسی و رونالدو فرا رسیده؟
  خبر خوش مرزبان برای هواداران سپاهان
  وعده باشگاه پرسپولیس به هواداران: خبری خوب در راه است!
  مخالفت گسترده هواداران آنتورپ با سرمربی این تیم/نمره متوسط بیرانوند در شب باخت آنتورپ
  النصر مایه تمسخر هواداران فوتبال عربستان(عکس)
  کانال هواداران تراکتور سازی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان