30-06-2014، 0:33
(30-06-2014، 0:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 0:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 0:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 0:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 0:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افـرین . برای این علی یه زن درست کن . هعی به من میگه دنیـا رو طلاق بده .
خودتو بیگناه جلوه میدی؟؟؟
آبروتو ببرم؟؟؟
اون پستتو بیارم نشون بدم؟؟؟
یوهاهاهاها!!!
میخوای منو بزنی؟؟
نمیتونی!!
دنیـا بدو برو اون کمربندمو بیـار جلو چشمات خواهر شوهرتو بزنم . تو حآل کنی.
خخخ!
میترسی کمبرند خودتو دربیاری شلوارت بیوفته؟؟؟
مهی مهی بیا بیا!!
قراره فیلم ببینیم!!
(30-06-2014، 0:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 0:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 0:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افـرین . برای این علی یه زن درست کن . هعی به من میگه دنیـا رو طلاق بده .
خودتو بیگناه جلوه میدی؟؟؟
آبروتو ببرم؟؟؟
اون پستتو بیارم نشون بدم؟؟؟
یوهاهاهاها!!!
میخوای منو بزنی؟؟
نمیتونی!!
جیــــــــــــــــــــــغ!
میخوآد دس رو ننــه من بلــن کنــه!
>~<
برو بزنش دخدرم!
بزآ یـه زنگ بزنــم ببینــم این دومـــآدت کجـآس!
الــآن میرم خودمــ میزنــمش! >O<
اورین چ زود شماره ردوبدل کردین|:
امیرو نزن احمق!!
ایمان|: