امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(30-06-2014، 0:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من شوورمو دوس دارم زن میخوای برات پیدا کنم

افـرین . برای این علی یه زن درست کن . هعی به من میگه دنیـا رو طلاق بده . Wink

خودتو بیگناه جلوه میدی؟؟؟
آبروتو ببرم؟؟؟
اون پستتو بیارم نشون بدم؟؟؟
یوهاهاهاها!!!
میخوای منو بزنی؟؟
نمیتونی!!

دنیـا بدو برو اون کمربندمو بیـار جلو چشمات خواهر شوهرتو بزنم . تو حآل کنی. Big GrinDodgy

خخخ!
میترسی کمبرند خودتو دربیاری شلوارت بیوفته؟؟؟
مهی مهی بیا بیا!!
قراره فیلم ببینیم!!

(30-06-2014، 0:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من شوورمو دوس دارم زن میخوای برات پیدا کنم

افـرین . برای این علی یه زن درست کن . هعی به من میگه دنیـا رو طلاق بده . Wink

خودتو بیگناه جلوه میدی؟؟؟
آبروتو ببرم؟؟؟
اون پستتو بیارم نشون بدم؟؟؟
یوهاهاهاها!!!
میخوای منو بزنی؟؟
نمیتونی!!

جیــــــــــــــــــــــغ!
میخوآد دس رو ننــه من بلــن کنــه!

>~<

برو بزنش دخدرم!

بزآ یـه زنگ بزنــم ببینــم این دومـــآدت کجـآس!

الــآن میرم خودمــ میزنــمش! >O<
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گــفـتگـوے آزاد . 156. - ~Mahnaz~ - 30-06-2014، 0:31

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان