28-06-2014، 17:00
(28-06-2014، 16:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کنم ..
شما چ موجوداتی هستین -_-
نه ج سلام می دین نه سپاس!!
(28-06-2014، 16:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان دیگه مطمئن شدم یه جا با هم حرف زدیم ولی یادم نمیاد...
(28-06-2014، 16:51)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رُکـسـآنـآ ..
(28-06-2014، 16:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمت چی بود دوسی؟
(28-06-2014، 16:45)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که خوبی :|
الان برو مثلا موضوع ویژگی ظاهری آریایی های منو ببین می تونستم توی گفتگو آزاد هم بزنم ولی تو فرهنگی زدم و الان هم مهم شده و هم دو هزار بازدید داشته!!!!
من اومدم تو تاریخ راجبه مسیحیت و یهودی و ماسون و شیطان پرستی گفتم :|
خخخ :|
فک کنم می شناسمت!!
فک کنم بهت می گفتم رکسی...
من که یادم نمی آد ..
اینجا کسی بهم رکسی نمیگه ..
تو هم نگو ..
از رکسی خوشم نمیاد ..
اینجا میگن رکسانا یا رُکی ..