28-06-2014، 12:21
(28-06-2014، 12:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کادو ندی همین میشه دیه .__.
(28-06-2014، 12:12)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پرچمـ مردادیا بالاس !
/:
من 4 مردادم ^_____________^
ود صابر هم مردادیه ^_^
(28-06-2014، 12:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این یکیش خیلی خست خداییش :|
هست ._. من حموم نمیرم :| ! ..
جیغغ کوفت یاد اون جیغت افتادم خخ فاطی رو سرت مارمولکه ^_^ ! .. :|
هیمم مشکی ؟ ._.
من شلوار مشکی ندارم که چیکا کنم ؟ ._.
این خارجیا کلاس میزارن تو فیلماشون یا واقنی هر روز میرن ._.
خُ اشکال نداره شلوار یه رنگ دیده بپوش ._.
(28-06-2014، 12:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاک بر سرت :||
مال تو و آیسان رو قاطی کردم:|:|...
نه ک کادو دادی:|...
آیسان 27 دی بودی دیگه:|؟
12 مرداد حالتو میگیرم فاطی^_^
هیممم .. بخدا اگه اونکاری که گفتی بکنی آ ..
عمت رو جلوی چشمت مورد عنایت الهی قرار میدم :|
(28-06-2014، 12:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این یاروئه کیه تُ آواتارت رزی ؟! ._.
همینجوری ادامه بدین تا نسخه بزنم :|
(28-06-2014، 12:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی ..
فاطی چیشد ؟ :|
میخوایم پسر دار بشیم ^_^*