27-06-2014، 22:12
(27-06-2014، 22:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه من گفتم شوهر واقعی میخام؟!
(27-06-2014، 22:04)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2014، 22:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیبایی هم یکی از ملاک هامه...
(27-06-2014، 21:57)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شوهر میخام جذاب باشه مثل خودم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
بنی جدی فقط قیافه ملاکته برا ازدواج ؟ همبنجوری ا نت هرکی تیپ داشت قراره باش ازدواج کنی ؟!
اینجوری میخوای ازدواج کنی ؟
هع ..
اولا ؛ شما فقط ب زیبایی اشاره کردی ! و حرفی از مهم ترین ملاکت نزدی!یاهم ک زدی،ا؟نم زیباییه ، اخلاق برات در درجه دوم یا بعد قرار داره ..
دوما ؛ سما نمیخواد تو نت دنبال ادم حسابی برا ازدواج بگردی ! اینجا همه اخلاقشون فرق داره نمیتونی کسیو واقعا بشناسی .. !
سوما ؛ حداکثر سن اینجا 20،21 عه .. بدرد شوما نمیخوره !
شوهر نتی میخام همین!
![Undecided Undecided](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/undecided.gif)