27-06-2014، 17:06
سینههای مرغ بیاستخوان را به وسیله
بیف
تککوب کمی صاف کنید....
مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
انواع غذا با مرغ - طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
مواد لازم:
• سینه مرغ بیاستخوان: 300گرم تخممرغ: 2عدد
• ماست شیرین: 3قاشق سوپخوری سرپر، کیسه شده
• روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
• پودرفلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین، پودرسیر و پاپریکا: هرکدام یکچهارم قاشق چایخوری
•پودر
سوخاری
ریزبافت: یک پیمانه
• پودر
سوخاری
دانه درشت (درشت بافت): یکدوم پیمانه
• مواد لازم برای تهیه سس غذا
• سس خردل: 3 قاشق سوپخوری، سرپر
• عسل: 2قاشق سوپخوری
• آبجوش: یک قاشق چایخوری
• سرکه: یکچهارم قاشق چایخوری
•پودر
سالاد
: یکچهارم قاشق چایخوری
• کنجد بو نداده: یکدوم قاشق چایخوری
• پودرفلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:1 - سینههای مرغ بیاستخوان را به وسیله
بیف
تککوب کمی صاف کنید.2- تخممرغ و ماست را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون و ادویهها را به آن
بیف
زایید.3- این سینههای مرغ را به مدت 8ساعت در این مواد در یخچال بگذارید تا مزهدار شود، سپس در یک سینی فر نچسب با قلممو کمی روغن بمالید. 4-سینههای مرغ مزهدار شده را ابتدا در پودر
سوخاری
ریزبافت و سپس در درشتبافت بیندازید و با دست کمی فشار دهید تا دانههای درشت پودر
سوخاری
در بافت مرغ فرو رود.5- سپس در سینی فر گذاشته و با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه قرار دهید. برای تهیه سس، عسل را با آبجوش کمی رقیق کنید، سپس سس خردل، سرکه و ادویهها را به آن
بیف
زایید.پیشنهاد:برای پودر
سوخاری
دانه درشت، تعدادی نان باگت را تکه تکه کرده و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها خشک شود، سپس آنها را در یک کیسه پل
استیک
ی ریخته و کمی بکوبید تا بافت درشت نانها ایجاد شود. سپس از آنها بهعنوان پودر
سوخاری
دانهدرشت استفاده کنید.
بیف
تککوب کمی صاف کنید....
مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
انواع غذا با مرغ - طرز تهیه مرغ کریپسى با سس عسل و خردل
مواد لازم:
• سینه مرغ بیاستخوان: 300گرم تخممرغ: 2عدد
• ماست شیرین: 3قاشق سوپخوری سرپر، کیسه شده
• روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
• پودرفلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین، پودرسیر و پاپریکا: هرکدام یکچهارم قاشق چایخوری
•پودر
سوخاری
ریزبافت: یک پیمانه
• پودر
سوخاری
دانه درشت (درشت بافت): یکدوم پیمانه
• مواد لازم برای تهیه سس غذا
• سس خردل: 3 قاشق سوپخوری، سرپر
• عسل: 2قاشق سوپخوری
• آبجوش: یک قاشق چایخوری
• سرکه: یکچهارم قاشق چایخوری
•پودر
سالاد
: یکچهارم قاشق چایخوری
• کنجد بو نداده: یکدوم قاشق چایخوری
• پودرفلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:1 - سینههای مرغ بیاستخوان را به وسیله
بیف
تککوب کمی صاف کنید.2- تخممرغ و ماست را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون و ادویهها را به آن
بیف
زایید.3- این سینههای مرغ را به مدت 8ساعت در این مواد در یخچال بگذارید تا مزهدار شود، سپس در یک سینی فر نچسب با قلممو کمی روغن بمالید. 4-سینههای مرغ مزهدار شده را ابتدا در پودر
سوخاری
ریزبافت و سپس در درشتبافت بیندازید و با دست کمی فشار دهید تا دانههای درشت پودر
سوخاری
در بافت مرغ فرو رود.5- سپس در سینی فر گذاشته و با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه قرار دهید. برای تهیه سس، عسل را با آبجوش کمی رقیق کنید، سپس سس خردل، سرکه و ادویهها را به آن
بیف
زایید.پیشنهاد:برای پودر
سوخاری
دانه درشت، تعدادی نان باگت را تکه تکه کرده و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها خشک شود، سپس آنها را در یک کیسه پل
استیک
ی ریخته و کمی بکوبید تا بافت درشت نانها ایجاد شود. سپس از آنها بهعنوان پودر
سوخاری
دانهدرشت استفاده کنید.