امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر

(02-08-2012، 12:17)reza111 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جناب دادگر با این نقطه هایی که بعد هر پاراگراف میذاری شخصیت خودتو نشون میدی
بگذریم من مثه شما کارم توهین نیست
و حرف های شما منطقی نیست
معلومه شما نازی اصلا منطق سرتون نمیشه
این جنایت عظیمی که هیتلر کرد رو به هیچ وجه نمیشه انکار کرد حالا ما هی بیایم با شما بحث کنیم شمام رو حرف خودتی
این چه فایده ای دارهHuh
دوست خوب من...
حالا بيا و خوبي كن!من تنها به فكر قدرت دريافت ديگر دوستان بودم كه نظيرشون تو اين پست كاملا واضحه!
من تاريخي ميگم.با استناد به كتاب بعد از نبرد استالينگراد،با استناد به نبرد من،با استناد به جنگ جهاني دوم(كتابش)،با استناد به ويكي پديا،با استناد به goodnewsaboutgod.com،و خيلي استنادهاي ديگه...
شما براي اينكه منو قانع كنيد نه خدايي چه كتابي،چي سايتي،چه نقل قولي و حتي چه حرف تاريخي ارائه دادين.انتظار دارين كه من براي اينكه همه بگن به به به به چه فرد منطقي كه هرچي ما گفتيم رو بوسيد و گذاشت رو دوتا چشاش!بيام حرفايي كه حتي تاريخي نيست و بيشتر مغلطه هست رو تاييد كنم؟كجاي حرفاي من منطقي نيست؟
دوستاني كه ادعا دارن من منطق ندارم و خودشون منطق دارن يه تعريف خلاصه از منطق ارائه بدن تا وضع ما معلوم بشه!!!
دوست خوب من اتهام زدن خيلي آسونه.اينكه شما منطق نداري،شما ياد نداري حرف بزني،شما توهين كردي،شما شخصيتتو نشون دادي،شما اين كردي،شما اون كردي،شما نميفهمي و ...
ناري ها رو خطاب قرار نده كه من مجبورم شاكي بشم.حرفي داريد مستقيما من رو(و نه نازي ها رو)نشونه بريد.هر وقت دوستان اومدن تعريف كردن كه منطق چيه بعد در مورد من قضاوت كنن...
البته كار شما توهين هست...
خودزني هم نكن رفيق.حرف چرت بدون اينكه دليلي براي چرت بودنش بياري خودش يه توهينه كه من جوابتون رو دادم.

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ
 سپاس شده توسط dolfh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - kian dadgar - 02-08-2012، 12:30

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان