26-06-2014، 13:50
(26-06-2014، 13:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-06-2014، 13:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انقدر دلم میخواد جای جمیزباند باشم برن تو یه کافه مشت بزنم تو دماغ آدم بده بعد با یه خانم خوشگل بیام بیرون!!!!
(26-06-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.د برا همین بالای این فیلما زدن +18 |:
(26-06-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-06-2014، 13:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بزرگ میشی میفهمی هست که من البته هیچ کدوم از این مرض ها رو ندارم !!!!
منم همسن تو بودم همین فکرو میکردم!
الان میفهمم دختربازی کار لاشیاست!
اونایی که عقده دارن
از سگم کمترن
آفرین
هیچوخت طرف این سه تا چیز نرو
ببین فیلم هایی مثل جیمز باند رو ببینن آدم پولداره و بده داره سیگار برگ میکشه مشروب میخوره و دو تا دختر کنارشن داره حال میکنه!!!!
فقد برا صحنه نی!
تاثیر داره
باووو اونا فیلمه
|:
کی بدش میاد!(:
ولی اونا فیلمه
برا اینه که ادمو سرگرم کنه|:
تاثیر پذیری درس نی