26-06-2014، 13:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-06-2014، 13:33، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(26-06-2014، 13:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-06-2014، 13:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آلـآبلو ._. !
فاطی هیچکی ب جز من نمیتونه بگه آلابلو ._. !
نظرم عوض شُد نمیرم ! :|
+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/nbppe8ocury83acs0ypz.jpg
^_^
(26-06-2014، 13:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب در اون سنی که من بودم این فیلم ها واسم جذابیت داشت ._.
فیلمای والت دیزنین دیگه|:
برا بچه مچه ها
یه کوچولو تفنگ بازی هم نداره.__.√از اول تا اخرش دختر پسره تو جفت همن
دختره میخونه پسره کف میکنه
پسره میخونه دختره کف میکنه
بعد اخرشم یه ماج فیلم تموم میشه|:
ولی هانا مونتانا باحال بود :| !
من از این چیزا نگا نمیکردم!.___.
دترونس|:
اونم MBC3 میداد فک کنم
چارتا کارتون عربی نگا میکردیم|:
اصن یه وضی
(26-06-2014، 13:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-06-2014، 13:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوروش نورا قول داده ترک کنه ._.
من کِـی قول دادم ._. ؟!
(26-06-2014، 13:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانم نورا?
احساس میکنم خیلی وقته بات حرف نزدم (:
واقعا خیلی وقته ؟! :|
ن باوو
دیروز حرف زدیم|: