26-06-2014، 10:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-06-2014، 10:48، توسط saeedrajabzade.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Reza Pishro
حال نمیکنم مردم منو تو خیابون میبینن میان جلو عکس میندازن تعریف میکنن و این حرفا
بعد خودم جیبم خالیه،سالهاس مثه حیوون کار کردم، اوضام خوب نیس ،نمیخواد تعریف کنید ازم ،پول این چند تا کاره اخیرو اگه حال کردید بدید
برای باره هزارمم میگم هنرمندم زندگی داره ،اگه خواستن حقم گداییه به منه گدا کمک کنید که بی مایه فتیره
6221-0610-6181-0323 به نام محمد رضا ناصری ازاد
با تشکر از کسایی که خوندن این متنو درک کردن...
Reza Pishro
حال نمیکنم مردم منو تو خیابون میبینن میان جلو عکس میندازن تعریف میکنن و این حرفا
بعد خودم جیبم خالیه،سالهاس مثه حیوون کار کردم، اوضام خوب نیس ،نمیخواد تعریف کنید ازم ،پول این چند تا کاره اخیرو اگه حال کردید بدید
برای باره هزارمم میگم هنرمندم زندگی داره ،اگه خواستن حقم گداییه به منه گدا کمک کنید که بی مایه فتیره
6221-0610-6181-0323 به نام محمد رضا ناصری ازاد
با تشکر از کسایی که خوندن این متنو درک کردن...

جالبه فدایی کسیه که رضا پیشرو.حصین.شاهین نجفی.تتلو و ... رو قبول نداره
بعد 10 تا عکس لب تو لبش با حسن تهی بیرون میاد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.