25-06-2014، 21:04
![○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○](http://static.mr90.ir/files/clans/news/3c19211bcc34fabc8ec48e601e97e4a5.jpg)
در یکی از برنامه های ورزشی کانال 3 روساریو شهر محل تولد لئو پدربزرگ مادری مسی آقای آنتونیو کوچیتینی اظهارات عجیبی در مورد نوه خود بیان کرد.
این روزها نام مسی در همه جای دنیا به گوش می رسد و کمتر علاقمند به فوتبال و کمتر برنامه ورزشی ای است که در مورد او صحبت نکند.
عملکرد خوب او در جام جهانی و گل بسیار حیاتی او به ایران در دقیقه 91 آرژانتین را تا بدینجا از مرموریت اول خودش سربلند خارج کرده است.
با این وجود دیروز در یکی از برنامه های ورزشی کانال 3 روساریو شهر محل تولد لئو پدربزرگ مادری مسی آقای آنتونیو کوچیتینی اظهارات عجیبی در مورد نوه خود بیان کرد.
وی گفت : " من آدم صادقی هستم و از غلو کردن بدم می آید. تظاهر هم نمی کنم. به اعتقاد من لئو در تیم ملی به خوبی بارسلونا بازی نمی کند. او کمتر می دود و تفاوت اندکی با 22 بازیکن دیگر آرژانتین دارد.در اسپانیا او همیشه می درخشد. عملکرد او تا بدینجا مرا متقاعد نکرده است. "
در ادامه آقای پدربزرگ کمی متعادل تر می شود : "می دانم که لئو می تواند بهتر از اینها بازی کند. روحیه و اعتماد به نفست را بالاتر ببر پسر ؛که تو می توانی ما را به قهرمانی برسانی. عاشقتم.