امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر

بله از پروفایل جناب نیکلای میشد فهمید این موضوع را که الکی از قوم المانی دفاع نمیکند

آدولف هیتلر,دانزینگ, 19 جولای 1940
بار دیگر توطئه ای رقت انگیز رخ داده است, موجودات فاسد سیاسی و حریصان رباینده ی سرمایه آن را به وجود آورده اند...
...برای آنان جنگ به معنی رونق گرفتن کسب و کار و تجارت است.
زهر یهودیان بین المللی شروع به پوساندن ذهن پاک و بی آلایش مردم کرده.
مردان پشت پرده خود را مثل انسانهای بیگناه نشان میدهند که قصد دارند صلح مورد نظر را به ارمغان بیاورند.....
....آنها را برای معرفی کردن احزاب مخالف, به عنوان دستگاه جاسوسی دشمن ترسو و خائن بخوانید...
....که برای سیاستهای جنایتکارانه ی جنگی خود اقدام به از بین بردن مقاومتهای داخلی کردند.
یهودیان و فراماسونها صنعتگران جنگ افزار , سود برنده از جنگها, بازرگانان بین المللی و جذب کننده ی سهام هستند.
نوعی از نمایندگان بی پروا نابودگر مردم و کشور
کسانی که جنگ را به منزله ی چیزی که مشتاقش هستند و آرزویش را دارند به حساب می اورند.
نمایندگان من, مرا باور داشته باشید; من یک احساس انزجار درونی از این موضوع دارم.
دریابید سیاستمداران ظالم و بی وجدان را:افرادی آدمکش و دزد که در جست و جوی افتخارند
این اغلب اوقات برای من درد آور است که به وسیله ی مشیت الهی انتخاب شوم تا به زور پیشروی کنم و دریابم که چه چیزی این مردان را به زانو درآورده است.
این نشانه ی جاه طلبی من برای جنگ نیست, اما برای ساختن یک دولت اجتماعی جدید و با فرهنگ است..
و هر سالی که در جنگ سپری شود من از وظیفه ام دورتر خواهم شد..
دلیل این وقفه ها مطلقا مضحک است که تنها یک چیز می تواند باشد...
در بهترین حالت سیاستهای طبیعی را فراخوانی کن تا جایی که خساست آنها از بین برود
...آنها را به عنوان یک چیز غیر معمولی نامگذاری نکنید.
آقای چرچیل بیانیه اش را که در آن خواستار جنگ شده دوباره تکرار کرده است.
حدود شش هفته ی قبل او جنگ را در این ناحیه ی به راه انداخت و معتقد بود که بسیار قدرتمندانه این کار را انجام داده است..
...قدرتمندی او در حمله ی هوایی به غیر نظامیان بود که در پوشش شعار فریبنده ی "حمله علیه اهداف نظامی"انجام میگرفت.
همیشه از زمان Freiburg اهداف او به شهرها, بازارها, روستاها, مناطق مسکونی...
...بیمارستانها, مدارس, کودکستانها و هر چیز دیگری که تصمیم گرفتند به آن ضربه بزند تغییر کرده است.
تا الان من پاسخهای کمی به این حملات داده ام.
این پاسخها برای خود نمایی در نظر گرفته نشده است, به هر حال این تنها پاسخ ممکن بود. وهمچنان ادامه خواهد داشت...
من کاملا آگاه هستم که پاسخهای ما که اتفاق می افتد , رنج و درد و بدبختی برای بسیاری از مردم به ارمغان خواهد اورد.
بدیهی هست که این رنج ها و درد ها شامل خود آقای چرچیل نخواهد شد زیرا در زمان پاسخ دادن ما به این حملات او در مکان امنش در کانادا خواهد بود..
...جایی که در آن پول و نتایج بدست امده از جنگ سود اور شده اند.
اما تراژدی بسیار بزرگی برای باقی مردم وجود خواهد داشت.
و آقای چرچیل باید در من اعتماد سازی ایجاد کند, زمانی که من به عنوان یک پیامبر اعلام کردم که:
یکی از امپراطوریهای بزرگ جهان نابود خواهد شد.
یک از امپراطوریهای جهان که من هرگز برای آسیب رساندن به آن و نابودیش جاه طلب نبوده ام.
من کاملا آگاه هستم که ادامه ی این نبرد تنها با خرد شدن یکی از طرفین متخاصم به پایان خواهد رسید.
شاید آقای چرچیل معتقد باشد که آلمان در این نبرد نابود خواهد شد, من میدانم که این نابودی برای انگلستان رخ خواهد داد.
در این لحظه, حس میکنم که مجبورم وجدانم را فراموش کرده و برای رسیدن به حق در مورد انگلستان تجدید نظر کنم.
من معتقدم که میتوانم این کار را انجام دهم, من به عنوان یک مغلوب این را نمیخواهم بلکه به عنوان یک فاتح و از روی منطق این سخنان را میگویم.
من هیچ دلیلی نمیبینم که بتواند ما را به تداوم بخشیدن به این جنگ وادار سازد.
من از این فداکاریها برای مصالحه پشیمان خواهم شد اما من به فکر فراغت و آسایش مردمم هستم.
من میدانم که قلب میلیونها مرد و پسر برای پایان یافتن این جنگ در تب و تاب است....
...اوست که بدون دلیل منطقی برای بار دوم به ما اعلان جنگ کرد.
من همچنین میدانم زنها و مادرهایی که در خانه دلهایشان..
...با وجود تمایل به قربانی کردن خود تا آخرین نفر, با تمام وجود در انتظار پایان جنگ هستند.
آقای چرچیل ممکن است دوباره اظهارات من شما را تحقیر کند, اما واضح است که این نشانه ی ترس من یا شک و تردید من از پیروزی نهایی نخواهد بود.
هنوز هم من از وقایعی که در حال رخ دادن است وجدان آسوده ای دارم.
نمایندگان , مردانی از رایشستاگ آلمان!
درتعامل با این ده ماهی که پشت سر ما دروغ گفتند, قطعا همه ی ما این احساس را داریم که...
.... به لطف مشیت الهی که به ما اجازه میدهد این وظیفه ی بزرگ را انجام دهیم, بر آنان غلبه کنیم.
این مشیت الهی برطرف شدن مشکلاتمان را برایمان به ارمغان آورده و در مسیرهای دشواری در کنارمان بوده.
من به مشیت الهی که به من داده شده ایمان دارم تا به وسیله ی آن آزادی و افتخار را برای مردم سرزمینم بدست آورم.
رسوایی که ما برای 22 سال تحمل کردیم که...
از بیشه ی کامپیگن شروع شده ,و در محلهای مشابه ای پاک شده بود..
امروز, من از مردانی نام میبرم که قبل از اینکه تاریخ مرا به انجام دادن این وظیفه ی بزرگ قادر سازد..
...آنان وظیفه ی خود را به بهترین نحو انجام داده بودند, و نعمتهای خدادادی و صنعت و ابتکار خود را برای مردم آلمان فدا کردند.
اکنون من آرزومندم که کار این مردان بی نامم را به نتیجه برسانم, کسانی که در انجام وظیفه ی خود کوچک ترین کوتاهی نکردند.
میلیونها تن از آنان به عنوان افسران و سربازان شجاع آلمانی زندگی و آزادی خویش را به خطر انداختند.
و حاضر بودند در هر لحظه ای بیشترین فداکاری را که یک مرد میتوانست انجام دهد را انجام دهند.
امروز بسیاری از انان در همان قبرهایی خوابیده اند که پدرانشان از زمان جنگ بزرگ در آنها خفته اند ..

آنان برای این صدها هزار تفنگدار به مانند یک سنبل هستند....
شکارچیان تانک, تانک سواران, پیش قراولان, مردان توپخانه, سربازان نیروی دریایی و لوفت وافه ....
...مردانی از وافن اس اس, و تمام این جنگجویان دیگری که در ماشین جنگی آلمان عضو هستند و در مبارزه ای...
برای آزادی و آینده ی مردم ما و عظمت ابدی ناسیونال سوسیالیست رایش بزرگآلمان…
آلمان ، درود بر پیروزی...
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، 卐WaffenSS卐 ، kian dadgar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 1939 - 01-08-2012، 18:13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان